sunnuntaina, syyskuuta 18, 2022

Mielettömän onnistuneet agilitymestaruudet!

 Lähdettiin tänään Arjan ja Lakin kanssa Janakkalaan Springereiden agilitymestaruuden kannusjoukkoihin Janakkalaan.Tuomarina kisassa toimi Marko Mäkelä ja tuomariharjoittelua suoritti Aino Kinnunen.

 Isabella Ojanperä ja Minni eli Jangas Q-nlilja kisasivat ensimmäistä kertaa ja saivat hyppyradalta (siis kummankin ihkaensimmäisestä virallisesta agilitykisasta!) 5 vp pujottelun sisäänmenon virheestä ja sijoittuivat luokkansa toiseksi. Ihan huimasti onnea! Mickeyllä oli hyvä rata, mutta kepeillä oli sen verran pohdintaa, että koiran pysäyttämisestä tuomittiin hylky. Springerimestaruuden Agility-tulokas kiertopalkinnosta kisattiin 1-luokan D-agilityradalla, jolla Mickey eli Jangas Q-hun Kurkottaa ja Mette Bergh yllättivät saaden hienon nollatuloksen ja tullen luokkansa toiseksi! Mickeyn kontaktit ovat olleet vielä aikalailla vaiheessa, joten oli hienoa, että ne onnistuivat siitä huolimatta kisassa. Tämä oli heidän neljäs kisansa ja ensimmäinen luokanvaihtoon oikeuttava eli LUVA-tulos.0 Hurjasti onnea uusille Agility-tulokkaille :D  

Uudet springereiden Agility-tulokkaat vuosimallia 2022


Ykkösluokan springerikisaajat: keskellä Mickey ja Mette, vasemmalla Tiina ja Nessi ja oikealla Isabella ja Minni

Kolmaskin ykkösluokkalainen englanninspringerispanieli Nessi sai nollatuloksen ja LUVAn keskimmäiseltä agiradalta. Olipas pätevä springeritrio mukana! Minnille tuli pujottelusta hylky heidän ekalta agiradaltaan. Minni on siis oppinut tekemään suorat kepit vasta pari viikkoa sitten ;)

Kannustusjoukkojen banderolli


Ei kommentteja: