lauantaina, marraskuuta 10, 2007

Raisalle toinen ALO1 TOKOsta!

Tänään koettelimme onneamme Springerspanielit ry:n TOKO-mestaruudessa. Ja hyvään tulokseen päästiinkin, vaikka olisihan sitä vieläkin parempaan pystytty... nyt oli näet hieman liikaakin vauhtia ;)

Aamu alkoi sillä, että heräsin ennen viittä ajatukseen: "mitähän kaikkea olen unohtanut hoitaa koetta varten!" Järjestimme siis tällä kertaa kokeen kahteen pekkaan Toivosen Lauran kanssa ja oli aika paljon hommaa meikäläiselläkin. No koe saatiin kunnialla alkamaan ja päästiin paikallaoloihin, meni ihan hyvin. Ennen yksilösuorituksia leikitin Raisaa lelulla ja annoin sen repiä sitä ennen kehään menoa. Tarkoitus oli hieman rauhoittaa sitä vielä hetken päästä ja ottaa parit perusasennot namilla. Edellinen koira menikin nopeammin kuin arvasin ja riehutettu Raisa pääsi kehään ja mua jännitti ihan hirveesti. TOKO-mestaruus, jota itse järjestää on itse asiassa aika huono paikka kisata, mutta onneksi tällä kertaa selvittiin kunnialla.

Tässä pisteet ja kommentit:

Luoksepäästävys 10 Raisa otti muutaman askeleen tuomaria kohti ja antoi tutkia itsensä häntää heilutellen - ja mikä parasta neljä jalkaa maassa :)

Paikallaolo 10 Rauhallinen paikallaolo

Seuraaminen kytkettynä 8 kauheaa hosumista paikoitellen. Itse jännitin liikaa ja Raisa oli liian vauhdikas.

Seuraaminen taluttimetta 8 samat sanat kuin edellä

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 onnistui tosi hyvin, seuraamisvauhtikin alkoi olla ok.

Luoksetulo 9 täyttä laukkaa luokse, mutta pieni hypähdys minua vasten ennen perusasentoon hyppäämistä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 onnistui hyvin.

Estehyppy 7 Aiemmissa kokeissa Raisa ei hypännyt, nyt hyppäsi jo liikkeenohjaajan "käskystä" ja siirtyessäni Raisan viereen se istahti ennen käskyä

Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 178 p ja ALO1-tulos

Ei kommentteja: