keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

Tarmon kuulumisia

Sain taas viestiä Tarmosta (Jangas Da Vinci Code) Sintulta. Tarmokin sisarusparven tapaan on sairastunut kennelyskään, mutta se meni onneksi muutamassa päivässä ohi. Santtu ei sairastunut eli kaikissa perheissä vaan walesinuoriso on sairastunut ja aikuiset koirat ovat selvinneet pälkähästä.

Sinttu ja Tarmo käyvät viikoittain agilityssa ja Tarmonkin kanssa treenaaminen on kuulemma super-kivaa. Nämä ovat ihanan innostuneita ja kuuliaisia oppilaita agilityn saralla. Kaikki esteet alkaa kuulemma pikkuhiljaa olla hallinnassa ja koulutukset jatkuvat koko talven. Olisi kiva saada tästä porukasta joukkue agirotuun kesällä :) Vielä taidettaisiin juuri ja juuri ehtiä aloitteleviin, vaikka kisauran aloitus on varmaan ajankohtainen monella ensi kesänä.

Raisa-riesa tuhosi tänään remminsä (milläs luulee nyt pääsevänsä ulos?) yksin ollessaan. Sikaporsas. Hermo meinas palaa ihan tosissaan. Aamulla käytiin takapihan hiekkaparkkiksella tokoilemassa. Otettiin paikallaoloa (nousi auton ajaessa vierestä ohi, toinen kerta ok), seuraamista, nopeita liikkeestä seisomisia ja ruutua. Treenit onnistui ihan hyvin, vaikka tyhjään ruutuun lähetyksessä Raisa jäi liian vasemmalle (se oli aiemmin karannut ruutuun omin lupineen) enkä saanut sitä pysäytettyä oikeaan kohtaan. Sen jälkeen otettiin pari helpotettua ja onnistunutta harjoitusta.

Ei kommentteja: