sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Jangas-pentuetapaaminen Hyvinkäällä

Tänään kokoonnuttiin porukalla Hyvinkäälle Aptus-koirakylpylälle pentutreffeille. Ohjelmassa oli aluksi 1,5 tuntia agilitya ja mölliradan leikkimieliset kisat ja sen jälkeen tunti altaassa polskimista ja vielä lopuksi muutama pääsi kampaajallekin.


Mukaan pääsivät Kati-mummu, Täplä-äiskä ja pennut Raisa, Remu, Tarmo, Tico ja Nuppu. Manteli joutui jäämään pois kipeän selkänsä takia (särkylääkekuuri loppuu tänään ja ensi viikolle on hieroja varattu). Tässä kuva koko porukasta omistajineen: vas. Sinttu ja Tarmo, Niina (pentujen isän veikan omistaja) ja Nuppu, Kaisa ja Remu, Sari ja Tico, Raisa ja Tiina, Amanda ja Täplä ja Matilda ja Kati. Miesväki piileskeli kameroiden takana :) Kiitos kuvaamisesta Jussi, Jarkko ja Markus.

Aloitimme agilityharjoituksilla, jotka sujuivat tosi hienosti etenkin kun ottaa huomioon kaikille uuden hallin, jota ei huomattu edes ihmetellä. Lopuksi mentiin 14 esteen rata leikkimielisenä kisana. Koko porukan paras pari oli Täplä ja Amanda (virheetön rata lukuunottamatta lentäneitä muurin palasia), Sari ja Tico taisivat tulla toiseksi :) Täplä ja Amanda toivottavasti suuntaavaat kisoihin tänä keväänä, ja kesällä pennut perässä. Nuppu pääsi harjoittelemaan yksittäisiä esteitä ja se on uskomattoman kiltti ja helposti oppiva. Naurettiin Niinan kanssa, että se on juuri sellainen koira, jonka ottais koska vaan itselleen.

Agilitystä siirryttiin sisälle uima-altaalle ja kylläpä porukka tykkäsikin uimisesta! Täplä, Remu, Tico, Tarmo ja Raisa polskivat koko tunnin innoissaan ja tunnin lopulla muutama meinasi vielä kerran rynnistää altaaseen. Raisa oli sitä mieltä, että se voi uida ja tyhjätä koko altaan leluista ihan vain omaksi ilokseen. Kati-mummeli kierteli lähinnä altaan reunoilla hieman ihmeissään, kävi jonkun kerran uimassa, mutta olisi ennemmin napannut lelut altaan reunalta. Nuppu oli uimassa eka kertaa, se sai pelastusliivit päälleen ja Martinan auttamaan. Hetken kuluttua mahdoton etujaloilla polskiminen loppui ja Nuppukin alkoi uida. Nupulta jäi siis viime kesänä kaikki veteen tutustuminen palovammojen takia kokematta. Nupun uimaharjoitusten loputtua se oli innolla kahlailemassa rampilla muiden sisarusten luo. Minkäänlaista kammoa ei eka kerrasta jäänyt.
Muun ohjelman lopettua istahdettiin nälkäisinä kahvittelemaan ja Niina trimmasi ja siisti vielä Nupun, Täplän ja Remun. Olipas tosi kiva, joskin aika uuvuttava päivä :) Lämpimät kiitokset kaikille mukanaolijoille! Otetaan joskus uusiksi.

Ei kommentteja: