sunnuntaina, lokakuuta 31, 2010

Onnea uusiin koteihin ja lupaava urospentu etsii omaa harrastavaa kotia

Tänään olen saanut niin hyviä kuin huonojakin uutisia pentujen alkutaipaleelta. Aloitetaan kuitenkin niistä hyvistä uutisista. 

Jangas Flower Power (Tulppaani) eli "Ada" lähti perjantaina Vantaan Kivistöön Johannan, Jounin ja tytärten Kian ja Idan seuraksi ja toivottavasti aikanaan TOKO- ja agilitykoiraksi. Pikkuneiti on ollut hyvin aktiivinen, antanut ekana yönä isäntäväen nukkua hurjat kuusi tuntia, syönyt hyvällä ruokahalulla yrjölänpuuroa ja vähemmän innokkaasti nappuloita. Tänään pikkuneiti oli päässyt oikein metsälenkillekin.

Jangas Foxglove (pikku-Masi) eli "Kaspian" lähti eilen Marin kaveriksi Espooseen. Tänään sain Jannin kautta niin kuvia kuin videoitakin pennusta ja hyvin tuntuu menevän! Tässä linkit videoihin:
Tässä vielä muutama kuva pikku-hurmurista: 

Jangas Field Fennel (Artturi) eli "Piko" lähti eilen Jaanan ja walesipoika Remun (McTwister's Red Remus) seuraksi Klaukkalaan. Remu on ehtinyt jo muutaman kerran ärähtää pienelle riiviölle, mutta kokonaisuudessaan yhteiselo tuntuu alkaneen hyvin. 

Perjantaina uuteen kotiinsa lähtivät myös sijoitusnartut Jangas Forget-Me-Not (Valkovuokko) eli "Hertta" Riinan ja Juhan koiraksi Jyväskylään ja Jangas Field Poppy (Kanerva) eli "Fanny" Toivolan perheeseen IImajoelle, mutta en ole vielä kuullut sen suuremmin kuulumisia. Eilen matkaan lähti Pikon ja Kaspianin ohella myös Jangas Fleur-de-Lis (Lilja) eli "Nelli".

Sitten niihin huonoihin uutisiin. Perjantaina Tampereelle erittäin mukavaan lapsiperheeseen muuttanut Jangas Four-leaf Clover (Mr Cool) eli "Kamu" viihtyi ilmeisen hyvin uudessa kodissaan, mutta valitettavasti perheen nuoremman pojan silmät muurautuivat umpeen ja lastenlääkärin diagnoosi oli karusti vakava koira-allergia. Pentu saapui siis tänään takaisin luoksemme viikonlopun seikkailun jälkeen, mutta niin omaa silmään kuin eritoten perheen silmiin nousivat kyyneleet: pentua kun oli hartaasti odotettu heinäkuusta asti. Niinpä lupaava pikkuherra etsii omaa harrastavaa (näyttelyt, metsästys, agility, TOKO, MEJÄ) ja rakastavaa kotia, mielellään tietysti pääkaupunkiseudulta. Kamu on lupaava ulkonäöltään ja pentutestin perusteella valittu niin metsästys- kuin harrastuskoiraksikin. 

Tänään ehdimme vielä iltapäivällä agilitykentälle Ojankoon ja siellä saivat niin Kati ja Raisa kuin pennut Rusoposki ja Kamu (Mr Cool) harjoitella agilitya. Pennut pääsivät harjoittelemaan niin puomin kontaktin alastuloa, "aidan" (rima vielä maassa) suorittamista kuin putkeakin. Hetken päästä naperot osasivat sujahtaa putkeen jo ohjaajan juostessa vieressä. Vaikka pimeys yllätti ja viereisillä kentillä koirat haukkuivat, tekivät pennut innookkasti töitä ja keskittyivät esimerkillisesti. Aikas päteviä naperoita! Rusoposki on lähdössä omaan kotiinsa ensi viikonloppuna.

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Voi kurjuuden kurjuus... voin vaan kuvitella miten kamala paikka on perheelle ollut tuo yllättävä allergia :( Toivottavasti pienokaiselle löytyy pian hyvä koti!

Kiva kuulla että Vantaan Kivistössä voi siis törmätä sukulaislikkoihin jatkossa ;) T:Tarmo-eno ja Santtu-setä