lauantaina, syyskuuta 17, 2011

Nollia ja vähän muitakin tuloksia


Tänään Raisa aka Jangas Duck Soup pääsi juoksutauon jälkeen kisaamaan ja eka rata menikin ihan harjoitteluksi. Helsingin seudun kennelpiirin piirinmestaruuskisat järjestettiin omalla kotikentällä HSKH:ssa ja Anders Virtanen tuomaroi PM-kisan agility- ja hyppyradat. Agilityradan tulos oli hylly, kun Raisa pinkoi vähän sinne tänne aina ohjaajan hiemankin lepsuillessa. Haettiin siis kisatuntumaa ja päästiin oikeastaan samalle sivulle vasta radan loppupuolella.

Hyppyradalla meno oli jo paljon parempaa, olin jopa hyvin tyytyväinen suoritukseemme aina esteelle 11 saakka, jonka jälkeen olin koko ajan parin askeleen verran jäljessä ja se kostautui ylimääräisinä kaarroksina. Ei kuitenkaan ratavirheitä, mutta runsas sekunti yliaikaa. Kolmantena ratana oli vielä joukkuekisa, jossa saimme puhtaan nollan, vaikka huolimaton ohjaukseni johtikin yhteen kökköpysähdykseen radalla. HSKH:n joukkueestamme kaikki saivat radalta tuloksen, Frida ja Raisa jopa nollat ja sijoituksemme oli lopulta neljäs. Ei hullummin juoksutauon jälkeen. Huomenna kisataankin sitten Tampereella sprinkkumestaruuksissa. Raisa on juoksun jälkeen taas aavistuksen rauhallisempi, joten minun pitäisi (huomaa konditionaali) helpommin ehtiä ohjaamaan oikeaan paikkaan...

Eilen käytiin vielä treenaamassa Lotten ja Sannan ja tietysti Raisan kanssa, Lottesta tulee ihan mielettömän hieno, mutta vielä on hienomista kontaktien ja keppien kanssa. Neiti irtoaa ja tekee töitä todella hyvällä meiningillä.

Sitten vihdoin ja viimein pennuista ekat seisotuskuvat. Jauheliha maistui pennuille paremmin kuin hyvin eikä uusi alusta tai ympäristö niitä häirinnyt. Hampaatkin ovat puhjenneet, joten nyt aletaan päivittäin maistella jauhelihaa, jonka mukana tuntuvat menevät melkein sormetkin. 

Ensin taas potrat pojat (ikää siis 23 vrk):

Vasuri

Oikuri

Kaulus-Kalle

Solmio-Sauli
Ja sitten tytötntylleröt:
Pampula

Liina

Ei kommentteja: