maanantaina, syyskuuta 05, 2011

Remulle TOKOsta ALO2-tulos

Remu eli Jangas Direct Action ja emäntänsä Kaisa Majanen olivat Tampereella TOKO-kokeissa eilen sunnuntaina ja tuloksena ALO2-tulos 158,5 pistettä Salme Mujusen tuomaroidessa. Tulos oli niin kovin lähellä ykköstä, jonka raja on 160 pistettä. Hienot osasuoritukset, valitettavasti vain seisominen oli mennyt nollille. Kaisan ja Remun blogista voi lukea kokeesta tarkemmin. Ei hullumpi tulos lainkaan :) 

Ella eli Jangas Elli-Velli oli puolestaan  Sara Nordinin arvosteltavana Vantaan näyttelyssä ja palkittiin hienosti tuloksella ERI 2. :)  Hyvä hyvä! Ellan blogista voi lukea lisää.

Raisa odottelee juoksun loppumista päästäkseen agilitykisoihin ja TOKO-kokeisiin. Neitokainen on ilmoitettu jo useampaankin kisaan/kokeeseen. Täytyis nyt ahkerasti tokoilla kun agilitykentälle ei ole vielä vuotavana mitään asiaa.

Pennut kasvavat ja alkavat hiljalleen sekä nähdä että kuulla. Painoakin tulee kohisten ja eilen painot olivat 772-916 gramman välimaastossa. Pentulaatikon elo on edelleen hyvin rauhallista, mutta selvästi pennut alkavat jo ponnata mahaansa kovasti ylös alustasta ja liikkua entistä tehokkaammin ja määrätietoisemmin kohti nisiä. Kuonoissa ja tassuissa on jo paljon mustia pilkkuja ja korvat ovat huimasti kasvaneet sitten syntymän. Alkavat olla ihan oikeasti luppakorvia nämä pienet. Bio Sensor-ohjelmaakin jatketaan vielä tämän viikon ajan.

  Sitten taas kuvia pentulaatikon elosta:
Määrätietoisesti kohti nisää

Kuin myös tässä

Wilma hoitaa edelleen pentujaan loistavasti

Suurin osa ajasta nukutaan edelleen yhdessä kasassa...

... tai siskonpedissä ...

... tai muuten vain sisaruksia tyynynä käyttäen

Ei kommentteja: