perjantaina, syyskuuta 02, 2011

Onnea yksivuotiaille F-pennuille!

Nuppu ja muutaman päivän ikäinen F-pentue
 Nupun suloiset pikku nuppuset täyttävät tänään jo vuoden. Synttärionnittelut Remolle, Kamulle, Pikolle, Kaspianille, Hertalle, Fannylle, Adalle ja Nellille! Kyllä on taas vuosi mennyt nopeasti ohi, vaikka paljon on ehtinyt tapahtua:

Remo on todella lupaava metsästyskoira, joka selvitti taipumuskokeen loistavin arvosteluin. Tassutulehdus ja yksinolo ovat puolestaan olleet pojan haasteita ensimmäisen vuoden aikana. 
Remo makaa äitinsä tavoin saunan jälkeen

Kamu ja Roosa ovat aivan mainio pari niin agilityssä, näyttelyissä kuin kokeissakin. He ovat tosi lupaavia agilitytreeneissä, saivat pentuluokan näyttelystä kunniapalkinnon ja selvittivät taipumuskokeen hienosti eka kerralla :) Kamullakin tassut ovat tosin vaivanneet keväällä.
Kamussa on vauhtia

Piko on pentueen komein, jolla on näyttelyistä pari ROP-pentu sijoitusta ja SERT virallisesta näyttelystä. Piko treenaa lisäksi agilitya varsin vauhdikkaasti. Piko kävikin eilen pikaisesti meitä moikkaamassa.
Pikku-Piko painii
Kaspianista en ole kuullutkaan vähään aikaan, mutta pentuna poika oli todella lupaava agilitykoiran alku.
Kaspian 4 kk iässä
Hertta on agilityssä hyvin nopea menijä, innokas TOKOilija ja suoritti taipumuskokeen pentueen ensimmäisenä 10 kk iässä. Pentunäyttelyistä neidillä on KP ja virallisestakin ERI1.

Hertta käyttää aivonystyröitään

Fanny on aivan ihana pikkuneiti, joka on palkittu ROP-pentuna näyttelyssä ja läpäissyt taipumuskokeen hienoin arvosteluin :)
Näin Fanny matkusti lastenvaunuissa pentuna

Adalla on ollut epäonnea näin loppukesästä, kun se teloi anturansa pahemman kerran uintireissulla. Kaunis tämäkin neiti on, kun pentuluokasta on hieno VSP-pentu sijoitus. Myös agilityssä Ada on erittäin pätevä, kunhan valeraskaus ei vaivaa...
Ada liukurilla laskemassa

Nelli on varsin reipas tyttönen, jolla on myös KP pentunäyttelystä. Keväällä Nelli muutti Jyväskylään, mutta josko taas hiljalleen kuulisin neitokaisen kuulumisiakin. 
Nätti Nelli 7 kk


Melkein koko pentue omistajineen 7 kk iässä: Fanny, Hertta, Kamu, Piko, Nelli ja Ada

Pennut ovat tulleet paljon emäänsä luonteen suhteen ja ne ovat ihastuttavan ihmisystävällisiä, miellyttämishaluisia ja reippaita. Nyt kun vuoden ikä tuli täyteen alkaa olla aika katsella myös lonkkakkuvaus- ja silmätarkastusta aikaa pentusille, uroksille ehkä kuitenkin mieluummin vasta keväälle.


Ei kommentteja: