maanantaina, syyskuuta 19, 2011

"Matkalla mestariksi" ja "Agilitymestari"

Eilen järjestettiin Tampereella TAKUT ry:n agilitykisoissa myös Springerspanielit ry:n mestaruuskilpailut. Jangas-kasvatteja oli kisaamassa kaksi kappaletta, eikä paljon parantamisen varaa enää ollutkaan:

SERTivoittajat: Tiina ja Raisa-äiti sekä Viivi ja Dante-poika
Dante eli Jangas Even-Stevens ja Viivi Koivunen kisasivat Maxi-2 luokassa, josta ne saivat nollatuloksen, sijoittuivat luokan toiseksi, saivat SERTin eli menolipun Maxi-3 luokkaan ja lisäksi pienen suloisen "Matkalla mestariksi"-kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa ollessaan luokan parhaat springerit. Dantella on ikää vasta 2,5-vuotta ja kisadebyytti tapahtui viime vuonna samoissa kisoissa, joista he saivatkin heti ensimmäisen tuloksensa. Dante on vieläpä Viivin ensimmäinen kisakoira. Pätevää toimintaa!! Onneksi olkoon vielä kerran :)
Raisan kanssa keskellä, vas. Hanna ja wss Tessu ja oik. Essi ja wss Roope
Raisan aka Jangas Duck Soup kanssa kisasimme sitten maxi-3 mestaruusradalla ylittäen ihan odotukset, ilmeisesti eilisen kolme kisaa tekivät tehtävänsä ja olimme taas skarppeja radalla ;) Tuloksena tältä Anne Viitasen agilityradalta oli virheitä 0, sijoitus 2. ja lisäksi jo toinen Agility-SERT!!! Tällä tuloksella olimme myös tämän vuoden Agilitymestareita. Raisa voitti näin agilitymestaruuden jo kolmatta kertaa, kisatessaan siitä neljättä kertaa. Viime vuonna kiertopalkinnon voittivat Iina ja wss Ketsup. Nyt olemme saaneet kolmen kuukauden sisään kaksi Agility-SERTiä ja yhden nollavoiton, joten nyt odotellaan ensi vuoden kesäkuuhun, jotta saamme alkaa metsästää viimeistä agility-SERTiä. Sitä ennen toki yritetään saada kasaan puuttuvat SM-0:t ensi vuoden Suomen Mestaruus-kisoja ajatellen. Näyttää siltä, että Raisasta saattaa hyvinkin tulla rodun ensimmäinen agilityvalio :)

Päivä oli siis erittäin onnistunut, vaikkei sieltä lyhimmästä päästä. Lähdimme kotoa Sebastian, Lauran ja walesikaksikko Raisan ja Rommin kanssa kello 11 maissa, kävimme syömässä äitini luona Tampereella, jonne Sebastian jäi hoitoon päiväksi, kisasimme kaksi kisaa ja katsoimme muiden sprinkkujen suorituksia, poikkesimme vielä mummullani iltateellä ja saimme samalla Sebastianin matkaamme ja kotiin kurvasimme varsin uupuneina puoli kymmenen maissa. Ja ensimmäistä kertaa olin paikalla vain 3-luokan aikaan, aiemmin olen seurannut koko mestaruustaistot... Kiitos Lauralle hyvästä matkaseurasta ja onnea vielä kerran Dantelle ja Viiville :D 

     kirjoittaa nimimerkki "treeneissä kakkua odotellessa"

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Onnea molemmille koirakoille!

Tiina kirjoitti...

Tuhannesti onnea Viiville ja Dantelle, kuten myös kouluttajatädille! Aivan mahtava eteneminen, ei voi muuta kuin olla kateellinen..
Onnea myös Tiinalle ja Raisalle tokasta SERTistä!

Sinttu kirjoitti...

Aivan mahtavaa! Onnea molemmille :)