tiistaina, lokakuuta 25, 2011

Onnea matkaan Toivo, Kanu ja Viima!

Päivityskatko blogissa selittyy sillä, että joku pikku pentulainen oli käynyt hieman natustelemassa nettijohtoa. Eilen saatiin ostettua uusi ja nyt se on paikoillaankin :) Pennut eivät mielestäni juuri ole saaneet vapaana juoksennella työhuoneessa, mutta terävillä hampailla saadaan nopeasti tehtyä tihutöitä... 

Pentulaatikko on tyhjentynyt, vaikka hiljentymisestä ei ehkä voikaan puhua, kun viimeinen kaipailee seuraa ja huutelee aika ajoin kaveria itselleen. Launtaina matkaan lähti Jangas Gimme Some Action eli "Toivo" (Oikuri) Turkuun Antin ja Tanjan lemmikiksi. Automatka ja eka päivä oli mennyt hyvin, ihmetystä aiheutti kuulemma vain hissi ;) He ovat jo ilmoittautuneet pentukurssille, joten siitä se lähtee. Tässä vielä kuvia Toivosta ennen lähtöä ja uudessa kodissa: 
Jangas Gimme Some Action 8 viikon iässä
Emännän syliin on hyvä rauhoittua

Toivo
Samana päivänä uuteen kotiinsa Jyväskylään lähti myös Jangas Guaranteed For Speed eli "Kanu" (Sauli). Piktäkään matka ei aiheuttanut ongelmia ja sopeutuminen uuteen kotiin alkoi hyvin. Kiva saada viestiä, että alku menee hyvin pennuilla :) Tässä vielä kuva Kanustakin:
Jangas Guaranteed For Speed 8 viikon iässä
Eilen sijoitukseen menevä narttupentu "Viima" eli Jangas Gone with the Wind muutti Vantaalle Niemelän perheeseen Nata-tädin (Korpinotkon Dreamer) ja puolivuotiaan labradorin seuraksi. Onneksi perheessä on kolme aikuista kokenutta koiraihmistä, mutta vähän huimaa, kun ajattelee kahden nuoren koiran yhdessä eloa. Etenkään kun Viima ei ole rauhallisimmasta päästä. Viima pääsee onnekseen aktiiviiseen ja metsästävään kotiin ja näen sitä talven ajan viikoittain kasvattien hallitreeneissä.

Jangas Gone with the Wind 8-viikkoisena

Miksi aina se parempi kuva on tärähtänyt ja ilman salamaa?
Kotonamme on enää viimeinen urospentu Jangas Gotta Go (Kaulus-Kalle), joka lähtee viikonlopuna mukanamme ensin Tarpereelle ja sieltä Maalahteen, josta Pia hakee pikkuherran mukaansa Pietarsaareen. Ensi viikolla on siis hieman haikein ja samalla iloisin mielin aika siivota pentuaitaus pois työhuoneesta ja palata tavalliseen arkeen. Tässä vielä seisotuskuva Kallestakin:
Jangas Gotta Go (8 viikkoa)
Sunnuntaina kävimme kisaamassa Danten ja Raisan kanssa, vaikka tuloksenakin oli vain hyllyjä. Tosin radat olivat sujuvia, mutta kerrankos ne putken väärät päät vetävät. Etenkin jos ensin ohjataan huolimattomasti ja sitten vedetään niin pitkälle, että menee jo seuraavaan putkeen... Ei ole aina niin helppoa ohjaajalle, kun aikaa reagoida ei jää kovinkaan paljon. Kummatkin walesilaiset tekivät hylkykohtia lukuunottamatta hienot radat ja tulipahan todistettua, että Dantekin on ihan valmis kolmosiin, vaikka ainahan sitä saa uutta oppia itse kukin.

Torstaina näin Remoakin pitkästä aikaa ja kyllä oli poika ulkonäöltään kovasti aikuistunut ja komistunut. Muutenkin meitä oli hallitreeneissä tosi iso joukko. Lienisikö tässä tärkeimmät tältä erää.

Ei kommentteja: