keskiviikkona, lokakuuta 12, 2011

Vierailijoita ja herkuttelua

Eilen meille kerääntyikin reippaasti väkeä, kun agilityryhmissä treenavia kasvatinomistajia tuli nyyttäri-iltaan toistakymmentä, mukana olivat Essin, Ellan, Danten, Lotten, Kamun ja Hertan omistajat. Ilta kului ihan siivillä juoruillessa, syödessä, agility-DVD:tä katsoessa ja pentuja paapoessa. Ja kyllä pennuilla olikin hauskaa! Varmasti vastasi ihan pihalla juoksemista olohuoneessa pelmuaminen. Vauvojakin oli paikalla Sebastianin lisäksi Nicolas ja Nina :) Kiitos kaikille mukaan päässeille!

Pennut ovat saaneet nyt useampana päivänä hirven luita, kiitos vaan isälleni ja velipojalle, joka hoiti tälle kertaa hirven kaadon. Luut ovat tosi hyvä juttu ja pentulaatikko rauhoittuu kummasti ruokailemaan, joskin luista pitää tietty välillä ottaa yhteenkin. Näin toipilaana tällainen pentujen aktivointi on sopinut hyvin. Pennut ovat päässeet päivittäin "aikuisten puolelle" ja harjoitelleet namin perässä istumista, katsekontaktia, noutamista ja perässä kulkemista. Ne ovat varsin kontaktinhakuisia taaperoita. Tässä vielä kuvatodisteita luun syömisestä:
Jokaiselle riittää oma

Mites se tuonne hyppäsi? miettii Kalle
Vasurin tyytyväinen ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa
Pennut on nyt myös rekisteröity ja huomenna mennään siis pentutestiin. Siitä sitten huomenissa tai viimeistään perjantaina asiaa :) Onneksi Stigilläkin on syysloma, joten meidän toipilaiden elämä vähän helpottaa. Wilman ja Raisan kanssa päästiin ekaa kertaa melkein viikkoon agilitykentällekin. Huomenna puolestaan harjoitellaan takaaleikkauksia agilityssa kasvattien hallitreeneissä.

Ei kommentteja: