perjantaina, lokakuuta 21, 2011

Onnea uuteen kotiin, Sami!

Eilen lähti toinenkin pennuista eli Jangas Go Ahead "Sami" (Vasuri) kohti uusia seikkailuja. Sami muutti Pirkkalaan Törnblomin perheeseen isäntäväen metsästyskaveriksi ja toivottavasti Emma-tytön agilitykoiraksi aikanaan. Illalla sain viestiä, että kotimatka oli mennyt hyvin, pentu oli malttanut syödä heti uudessa kodissa, tutustunut nurkkiin ja päässyt ulkoilemaan. Kiva aina kuulla, että elämä uudessa kodissa alkaa hyvin :) Onnea matkaan!

Tässä vielä viimeiset kuvat Samista ennen lähtöä: 
Jangas Go Ahead 8 viikon iässä
Sami noutaa sorsan siipeä

Sebastianin kanssa lattialla siipi suussa

    Myös Wilma lähti illalla takaisin kotiinsa Tampereelle ja kotiväen tullessa täällä käymään rouva parkkeerasi ovelle ja meinasi, ettei hän tällä kertaa jää millään hinnalla luoksemme. Wilma oli selvästi sitä mieltä, että pennut ovat niin isoja, etteivät ne tarvitse äitiä enää. Vielä viimeksi Wilma jäi kiltisti luoksemme pentujaan hoitamaan...

Pihlakin (Jangas Gale Wind) sopeutui heti uuteen kotiinsa, ruoka maistui ja elämä oli mukavaa, kun pääsi kahden ihmisen tämänhetkisen elämän keskipisteeksi. Tässä vielä ihania kuvia pikku-Pihlasta, kiitos Evelle ja Antille kuvista. 
Söpönä oman peiton päällä oma lelu kainalossa

peuhaamista turvallisessa sylissä

Ei kommentteja: