maanantaina, lokakuuta 31, 2011

Snäll och söt liten Tuffsen flyttade till Jakobstad

Perjantaina pakkasimme kimpsumme ja kampsumme ja matkasimme Tampereelle, jossa meitä kävi moikkaamassa Sami eli Jangas Go Ahead isäntineen. Pentuset leikkivät pihalla, mutta kuvia pimeässä en edes yrittänyt ottaa... Lauantaina jatkoimme matkaa Maalahteen asti viimeisen kotona olleen pennun ja aikuisten koirien kanssa. Sieltä Pia tuli pentua hakemaan ja niin Jangas Gotta Go eli Tuffsen (Kaulus-Kalle) muutti omaan kotiinsa Pietarsaareen. Automatka meni kuulemma hyvin ja niinpä toivotamme vain onnea jatkossakin. Pentukurssillekin Tuffsen päässee viimeistään tammikuussa :) 
Vesikippo on Sebastianin mielestä hauska leikkikalu (äitinsä ei yhdy tähän iloon)



Tuffsen ja Sebastian touhuilivat yhdessä Maalahdessa.

   Sunnuntain vietinkin kylmettyneenä takaisin etelään matkatessa, mutta tänään alkaa taas voimat palautua ja pentuaitauskin alkaa hiljalleen siivoutua. 

   Kuviakin olisi Tuffsenista mielin määrin, mutta ne eivät halua päivittyä koneelle. Niin kuin Nopola asian ilmaisee tamperelaisittain: Kya tässä jotain häikkää o. Taas kerran.

Fanny eli Jangas Field Poppy oli puolestaan taas päässyt metsälle ja saalistakin oli tullut. Sain kuvallisen tekstiviestin ilmeisen ylpeästä ja tyytyväisestä walesilaisesta lintu suussa :) Hieno juttu!

Ei kommentteja: