sunnuntaina, lokakuuta 02, 2011

Remulle korkkasi TOKOn avoimen luokan

Remu eli Jangas Direct Action ja Kaisa Majanen nousivat viime viikonloppuna TOKOssa avoimeen luokkaan ja tänä viikonloppuna heidät palkittiin heti ensimmäisessä avoimen luokan kokeessaan. Tuloksena oli AVO3 123 pistettä, vaikkei Remu ilmeisesti oikein sähäkkää osaamista ollutkaan esittänyt... Tarkemmin voi lukea taas Reemun omasta blogista. 

Sintun viime viikonloppuna ottamia kuvia pennuista voi käydä katsomatta Tarmon blogista:
http://tarmontouhut.blogspot.com/2011/10/pentuja-katsomassa.html

Pennuilla oli eilen paljon vierailijoita, kun Amor-isän omistajat ja kasvattajat eli Tirkkosen perhe poikkesi täällä samoin kuin ystäväni Taru. Naperot pääsivät taas viilettämään ulos ja Pampula ehti karata jo talon allekin. Taas on siis yritetty pakoreittejä tukkia. Pampula ei yhtään hätääntynyt seikkailustaan kuistin alla, vaan kömpi siletä pois erittäin tyytyväisen näköisenä itseensä... Luoksetulo pillillä ruokailemaan osataan jo hienosti ja porukka vaikuttaa edelleen hyvin kontaktin hakuiselta.  Tämä lauma on "aitaussiisteydessään" tosi kiva, kakkoja ei juuri löydy muualta kuin papereilta, eikä kyllä pissojakaan. Metalliesinettä moni jo innolla pureskelee ja yrittää noutaakin, kolisevien ruokakuppien kanssa leikitään ja leluja kannetaan innolla. Oikuri eritoten on varsinainen riiviö, joka roikkuu vierailijoiden ja meidän hihoissa kiinni. Eilen pennut pääsivät "harjoittelemaan" ekan kerran pentuputkea ja osa innostui kulkemaan sitä moneen kertaan. Natiaiset saavat nykyisin ruokaakin neljästi päivässä ja lisäksi maitobaari aukeaa säännöllisin väliajoin. Wilma on puolestaan saanut ottaa jo lomaa pennuista normaalin remmilenkkeilen ja agilityn muodossa. Viimeksi harjoitellessamme agilitya Wilma jo oikein veti kentälle. Hauska tyttö :)

  Ne seisotuskuvat pennuista on edelleen ottamatta (en ole saanut Stigiä motivoitumaan, kun tuntuu olevan iltaisin niin paljon hommia), mutta josko viimein tänään. Vaikka pennuilla onkin ikää jo 5,5 viikkoa...

Ei kommentteja: