maanantaina, lokakuuta 17, 2011

Onnea viisivuotiaalle D-katraalle!!

Uskomatonta, mutta totta! Jangas D-pentue on selvinnyt kaikista kommelluksistaan huolimatta viiden vuoden ikään. Matkalle on mahtunut palovammoja ja selkäkipuiluja, mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tältä joukolta ole koskaan puuttunut!!

Mitäs porukalle onkaan tapahtunut vuoden aikana:

Raisa eli Jangas Duck Soup on hoidellut Sebastian-vauvaamme ja sen lisäksi päässyt ahkerasti kisaamaan kesällä. Tältä vuodelta tuloksena kaksi agility-SERTiä kolmosluokasta eli olemme viimeisen SERTin päässä agilityvalion arvosta, nollavoitto ja lisäksi on TOKOiltu voittajaluokan 2-tuloksen arvoisesti. Kiitos Lauran Raisa on saavuttanut myös Rus Mva:n arvon. 

Remu eli Jangas Direct Action on toipunut selän välileytyrästä vuoden aikana ja on tänä syksynä TOKOillut hienosti, parhaina tuloksina ALO1 ja AVO3. Hienoa!

Nuppu eli Jangas Dolce Vita on koko syksyn metsällä, vaikkei valitettavasti tänäkään vuonna ole päässyt kokeisiin asti, kun kaikki viikonloput on jo muutenkin buukattu metsästystä ajatellen.

Tarmo eli Jangas Da Vinci Code on elämänsä kunnossa (näkisittepä pojan lihakset!) ja päässyt syksyllä Sintun kiireiden helpotettua jatkamaan agilityharrastusta ja eiköhän keväällä poika pääse kisoihinkin asti :)

Tico eli Jangas Dirty Dancing voi paksusti ja hoitelee emäntänsä apuna 2-vuotiasta Leeviä ja Neea-vauvaa. Ticon oma agilityharrastus on tauolla, mutta Leevin kanssa pääsee sentään menemään putkea kotosalla ;)

Paavo eli Jangas Dirty Harry on edelleen varsinainen ilopilleri, vaikka agilityharrastus on valitettavasti kisojen suhteen ollut hieman tauolla. Ehkäpä nuo emännän kirjoitukset kelpaa hyväksi syyksi pienelle tauolle... 

Mantelista eli Jangas Dimples en olekaan kuullut mitään vuoden aikana, mutta Manteli elelee edelleen äitinsä Täplän seurana Turussa.

Hurjan suuret synttärionnittelut koko joukolle!

Pennut sen kuin kasvavat ja riiviöityvät päivä päivältä. Keskiviikkona onkin jo hyvästien aika ensimmäisen suhteen. Viikonloppuna meillä kävikin taas useita pennun katsojia, Pia Pedersörestä ja Törnblomin perhe Tampereelta sekä Tarmon emäntä Sinttu muuten vain auttamassa pentujen ulkoiluttamisessa. Ilman ulkoilua pennut alkavat olla jo ihan mahdottomia... 

Eilen osallistuin lisäksi agilitykisoihin siskosten Wilman (Jangas Ees-Taas) ja Lotten (Jangas Elin Kelin Klot) kanssa. Wilman suurin saavutus oli se, että se mitattiin medi-kokoiseksi ja saa siis kisata medeissä!! Itse rata alkoi hyvin, mutta vauhti hyytyi loppua kohti ja kolmanneksi viimeisenä esteenä olleesta pussista tuli hylkäys. Neitokainen ei ihan vielä osaa painavaa pussia suorittaa varmasti. Lotten kanssa meillä oli vauhdikkaat radat, mutta Lotte on vielä hieman epävarma kepeillä enkä osaa sitä siellä tukea, kun emme ole juuri yhdessä treenanneet ja neiti lähti mukaani parin tunnin varoitusajalla... Ekalta radalta virheetöntä menoa esteelle 13, joka oli siis pujottelu ja siitä sitten hylky kolmen kiellon takia. Tokalla radalla mokasin itse ohjauksessani (ennakoin liikaa), mutteivät ne kepit sielläkään oikein luonnistuneet. Lotten kanssa on mielettömän hauska kisata, kun sillä on vauhtia, intoa, osaamista ja halua tekemiseen. Kunhan vaan pujottelu saadaan kuntoon, niin tyttö on uskomaton!

1 kommentti:

Koplasoturit kirjoitti...

Onnittelu Puavon sisaruksille!
Ja nyt näin virallinen tiedote, kun ollaan arjessamme saatu muut palat loksahtamaan paikoilleen niin olen rustaillut viikonloppuja ylös loppu vuodeksi, jolloin meidät voi Paavon kanssa bongata kisaradoilla ainakin joensuu-jyväskylä-varkaus-kuopio-akselilla. Saas nähdä, miten tulokset kannustaa sitten edemmäksi lähtemään kisailee...