sunnuntaina, syyskuuta 30, 2012

Odotuspäiväkirjaa

Essi eli Jangas Enttententten tuli tänään meille viettämään viimeisiä tiineysviikkojaan. Viikkoja on takana 7,5 ja muodot ovat sen mukaiset. Pentuja on siis tulossa ihan reipas määrä tälläkin kertaa. Veikkaus on tälläkin kertaa noin 7, mutta katsotaan pitääkö veikkaus paikkansa vai ei. Pentujen liikkeitä voi tuntea jo masussa ja mikäs sen ihanampaa. Laskettu aika on 11.10, joten enää on runsas viikko odottelua tiedossa. Viikolla on tarkoitus koota pentulaatikkokin valmiiksi ja sanomalehtiä on jo alettu säästellä. Essi söi Axilur-matokuurin loppuun viikko sitten ja ruoka on maittanut hyvin tiineysajan, tosin neitokainen on ollut enemmän kotiruoan kuin nappuloiden kannalla. 

Tässä muutama kuva Tyyris Tylleröstä:
Mahan saa vielä toisinaan hieman piiloon.

Masu 52. vrk
 Tiistaina järjestettiin viimeiset ulkokauden agilitytreenit ja samaan aikaan vietettiin Radio Suomen lemmikki-iltaa Ojangossa. Minua ja Kamun nuorta Roosa-emäntää haastateltiin suorassa lähetyksessä noin puoli tuntia ohjelman alusta: http://areena.yle.fi/radio/1650024

Tällä viikolla on tokoiltu Raisan kanssa, mutta muuten olemme viettäneet aika rauhallista elämää. Ruutu taitaa hieman edistyä, mutta ei ole läheskään koevalmis liike edelleenkään. Puun kierrosta pysäytyksiä pallolla on työstetty ja ne ovatkin hienoja kunnon laukasta. Tunnarikapulaa on vain piiloteltu ruohoon ja noudoissa on saatu pilattu vauhti takaisin ja luovutukset tapahtuvat laukalla. Kumma juttu, että noudon saa kieltämällä pilattua puolessa vuodessa, mutta sen korjaaminen kestää 4,5 vuotta... Viikonloppu vietettiin Sebastianin ja koirien kanssa kotosalla Stigin lähdettyä Maalahteen.  

Viima eli Jangas Gone with the Wind oli päässyt isäntänsä kanssa metsälle ja tulostakin oli tullut. Arvatkaapa vain lämmittikö kasvattajatädin sydäntä (tai ihan fyysisesti se taitaa lämmittää mahaa tulevaisuudessa), kun saimme pakastetun koppelon lihat?! Hurjan suuret kiitokset! Viima oli kuulemma ollut varsin pätevä, joskin laukauksesta pysähtyminen oli ollut vielä hieman haastavaa.  

Tulipas viestistä varsinaista sillisalaattia: odotuspäiväkirjaa, treenipäiväkirjaa, radio-ohjelmaa ja kasvattien kuulumisia. Kyllähän kaikki voi kertoa samalla kertaa...

Ei kommentteja: