maanantaina, syyskuuta 03, 2012

Onneksi olkoon 2.9 "aikuisuuden" saavuttaneelle F-pentueelle

Eilen tuli kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä, kun Nuppu eli Jangas Dolce Vita synnytti peräti kahdeksan pennun katraansa, joka nimettiin Jangas F-pentueeksi.




F-pentue ihan pieninä palleroina

Vuoden aikana porukalle on ehtinyt jo sattua ja tapahtua kaikenlaista:

Jangas Field Fennel eli Piko on saavuttanut vuoden aikana junnuna saadun SERTin lisäksi kaksi vara-SERTiä, suorittanut taipumuskokeen ja MH-luonnekuvauksen. Piko treenaa agilitya eikä vauhdin puutteesta ole koskaan tekeminen kiinni...
Piko on jo iso mies

Jangas Forget-Me-Not eli Hertta suoritti taipumuskokeen jo alle vuotiaana, mutta viimeksi kuluneen vuoden aikana neiti ehti suorittaa MH-luonnekuvauksen ja sai näyttelystä vara-SERTin. Hertta alkaa olla jo pätevä TOKO- ja agilitykoira. Ensimmäiseen möllikisaankin koirakko ehti agilityssä.

Jangas Flower Power eli Ada palkittiin kesällä näyttelyssä SA:lla ja suoritti MH-luonnekuvauksen. Ada on tasaisen rauhallinen ja todella kiltti kaveri Idalle agilityssa. 



Ada-kaunokainen


Jangas Four-Leaf Clover eli Kamu suoritti MH-luonnekuvauksen, selvitti taipparin all1-vuotiaana ja palkittiin ensimmäisessä näyttelyssään ERI:llä. Kamu on Roosan kanssa loistava agilitykoiran alku :) 
Kamu noutaa fasaania

Jangas Fir Tree eli Remo suoritti myös MH-luonnekuvauksen ja pääsee taas syksyllä metsälle tositoimiin. Taippari on tälläkin pojalla plakkarissa jo viime vuodelta.

Jangas Field Poppy eli Fanny suoritti keväällä MH-luonnekuvauksen ja viime vuoden kesänä taipumuskokeen.

Jangas Fleur-de-Lis eli Nelli on aikuistunut vuoden aikana ja josko neiti ensi vuonna pääsisi MH-luonnekuvaukseen, johonkin näyttelyyn ja taipumuskokeeseenkin... Nellistä löytyy uusia kauniita kuvia neidin omasta blogista. 
Nelli-neiti

  Jangas Foxglove eli Kaspian lopetettiin valitettavasti yllttäen tammikuussa ilman, että minuun otettiin etukäteen mitään yhteyttä. Vieläkin surettaa pienen koiran kohtalo.

Onneksi kaikki muut sisarukset voivat hyvin ja viettävät onnellista koiran elämää. Tällä viikolla ajankohtaista on lonkkakuvaus ja silmätarkastus melkein koko porukalle eli peräti kuudella koiralle. Hyvää syntymäpäivää pienille ilopillereille!!

Ei kommentteja: