maanantaina, syyskuuta 03, 2012

Toivo läpäisi taipumuskokeen

Toivo eli Jangas Gimme Some Action osallistui lauantaina 1.9 Pöytyällä taipumuskokeeseen läpäisten sen heti ensimmäisellä kerralla! Onneksi olkoon Tanjalle ja ohjaajana toimineelle Antille! Toivo olikin pentueessaan jo neljäs pentu kuudesta, joka on suorittanut taipumuskokeen hyväksytysti. Aika mainio porukka onkin kyseessä!

Tuomari: Ville Lahtinen

Sosiaalinen käyttäytyminen:

Toivo on ystävällinen koira, joka tulee toimeen ihmisten kanssa. Toiset koirat kiinnostavat Toivoa kovasti.

Haku ja laukaus:

Onko Toivolla toivoa tänään, kun haku käynnistyy kyllä kovinkin vauhdikkaasti ja etäisyyttäkin oli riittävästi. Sitten tapahtui jotakin, kun saavuttiin aukeammalle paikalle eli Toivon haku muuttui hyvin suppeaksi ja myös jotenkin epävarmaksi. Epävarmuus tuli ilmi siten, että Toivo vähän väliä pysähtyy kysymään neuvoa. Toivon haku on pääsääntöisesti maavainuista. Yleisurheilutermein rima jää väpättämään ja lopulta... Pysyy.

Jäljestys:

Varovaista jäljestystä, joka loppua kohden paranee. Alussa meinaa kaatuneen puun ylitys aiheuttaa ongelmia ja sen ylitettyä Toivo meinaa kadottaa jäljen. Pienistä takapakeista huolimatta melko jälkitarkasti kulmalle, jossa jälleen pientä ihmettelyä. 2. osuus hieman paremmin kaadolle, jonka nuuhkii ja nuolee.

Vesityö:

Toivo ui halukkaasti ja noutaa pukin rantaveteen.

Tottelevaisuus:

Toivo tottelee ohjaajaansa hyvin.

Yhteistyö ja yleisvaikutelma:

Toivoa selkeästi alkoi jännittämään metsäosuuksilla, mutta rauhallinen ohjaaja käytöksellään antoi tänään Toivolle toivoa. Jos ohjaaja ei olisi antanut Toivolle työrauhaa niin tulos olisi voinut olla toinen. Voisi siis sanoa, että yhteistyö todella mallikasta.

Ei kommentteja: