lauantaina, syyskuuta 01, 2012

Ellalle jo toinen nollatulos 1-luokasta agilityssa!

Jangas Elli-Velli eli Ella ja ohjaajansa Tiina Rytkönen nappasivat viime viikonloppuna nollavoiton Medi-1 luokasta ja tänä viikonloppuna taitava koirakko kiisi toiseen nollatulokseen ja toiselle sijalle. Tuomarina Helsingin kisoissa toimi Hans Freid Itävallasta. Nyt tarvitaan enää kolmas nolla ja koirakko nousee jo kakkosluokkaan! Loistavaa osaamista ja suuret onnittelut! 

Tarkemman kisakertomuksen ja kuvan palkintopallilta löytää taas Ellan omasta blogista. Raisan tytöillä Pipsalla ja Ellalla ohjaajineen on ollut huima syksy, kun kummatkin ovat pokanneet kaksi nollatulosta kuukauden sisällä. On hienoa koulutusohjaajana nähdä, miten tehty työ alkaa kantaa hedelmää. Sisarusparvesta Dante onkin jo kolmosluokassa ja Essi ja Lotte varmasti pärjäisivät, kunhan niiden kanssa saisi kisakokemusta. Myös Wilma ja Sakke treenailevat agilitya, joten kyseessä lienee rodussaan jonkin sortin ennätys. Tosin eipä emän sisarusparvi paljon huonommaksi jää, kun niissäkin Raisalla, Remulla ja Paavolla on nollatuloksia ja lisäksi Tico ja Tarmo ovat kisanneet muutaman kerran. 

Itse vietin pitkän iltapäivän läpimärkäniä sateisessa Ojangossa Elina Jänesniemen koulutuksessa. Paljon tuli taas hyviä vinkkejä ja aloin ymmärtää, miksei Raisa käänny tiukasti esteiden päällä: sitä ei ole koskaan opetettu neidille kunnolla! Olen pitänyt syynä sitä, että se vaan on vähän kankea. Myös lähdöstä varasteluun sain kuulla hyviä vinkkejä toista koirakkoa seuratessa. Sylkkärit onnistuivat (!!) ja koiran linjojen haku radoilla täytyisi aina muistaa entistä tarkemmin. Valssiharjoituksia (1-2-3) tuli kotiläksyksi. Huomenna jatketaan, toivottavasti vaan ehdin ajoissa paikalle näyttelystä. 

Ei kommentteja: