sunnuntaina, elokuuta 17, 2014

Ada PN4 Valkeakoskella

Tänään osallistuimme varsin isolla joukolla Valkeakosken näyttelyyn Hannele Jokisillan tuomaroidessa. J-poikien mummu Standard-Bearer Urban Legend voitti koko lauman ollen sekä Rotunsa paras että ROP-veteraani.
VSP LLawen Tuff ENuff ROP Standard-Bearer Urban Legend

Parhaiten omasta joukosta pärjäsi Ada eli Jangas Flower Power emäntänsä Idan esittämänä. Ada voitti avoimen luokan, palkittiin SA:lla ja oli lisäksi PN4. Onneksi olkoon! 
"Vankka narttu. Oikealinjainen pää. Hieman lyhyt kaula. Voimakas eturinta. Rittävät kulmaukset edessä ja takana. Vahva luusto. Voimakas runko. Lyhyt taka-askel ja leveä edestä."

Velipoika Kamu eli Jangas Four-leaf Clover sai avoimesta luokasta Eri1. 

Serkkupoika Sakke eli Jangas Eager-Beaver puolestaan oli käyttöluokan ERI2. 
"Erittäin vankka uros. Hyvä pituus päässä, turhan syvä kallo. Kaula saisi olla kuivempi. Tyypillinen selkälinja. Sopivat kulmaukset. Vahva luusto. Erittäin syvä runko ja voimakkaasti kaartuneet kylkikaaret. Runsas turkki. Pitäisi liikkua joustavammalla ja pidemmällä askeleella, erityisesti takaa"

Ja Saken sisko Lotte eli Jangas Elin Kelin Klot palkittiin käyttöluokassa EH3. 
 "Suurikokoinen narttu, joka antaa hieman urosmaisen vaikutelman. Voimakas pää. Turhan pyöreät silmät. Voimakkaat kulmaukset. Erittäin voimakas runko. Tänään ei parhaassa karvassa. Liikkuu kinnerahtaasti takaa, hieman leveä edestä."

Hyvin epätasainen kasvattajaluokka ei saanut KP:ta ja kyllä se olikin sekalaista sakkia ;)

Kamerassa on yhä edelleen kuvia niin näyttelyistä kuin pennuistakin. Koitan saada aikaiseksi niitä blogiinkin. Iltapäivällä lähdettiin heti näyttelystä suoraan Ninan 3-vuotispäiville ja sen jälkeen ulkoiltiin ensin pentujen kanssa omalla pihalla ja aikuisten kanssa remmilenkillä, joten niin taas kului tämäkin aurinkoinen päivä :)

Pikkupojista potretit 5,5 viikon kunniaksi tulee tässä:
Jack

sama jätkä tässäkin, melkein asiallisesti jopa

Messi
Jack laukkaa
Jack leikkii pallolla
Ja sama jätkä touhuilee
Messi etsii jotain
Messi valitettavasti tykkää myös napata kiviä suuhunsa...

Ei kommentteja: