sunnuntaina, elokuuta 24, 2014

Synttärionnittelut G-pentueen vauhtiveikoille!

Tänään tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä kun Wilma eli Jangas Ees-Taas saattoi maailmaan kuusi walesin alkua. Onnea kolmevuotiaille Samille, Toivolle, Tuffsenille, Kanulle, Pihlalle ja Viimalle!

Tämän pentueen varsinainen agilitytähti on medi-luokkaan mitattu Pihla eli Jangas Gale Wind, joka meneekin puhurin lailla kisoissa ja on jo kesällä päässyt agilityn korkeimpaan kolmosluokkaan :)

Tässä vielä ihania kuvia päivänsankari Samista Jangas Go Ahead. Hurjan suuri kiitos Samin kuvista ja eritoten pojan hyvästä hoidosta Törnblomin perheelle :)




H-pentueesta Eppu  eli Jangas Heppuli Keppuli osallistui taippariin ja silläkin se jäi harmittavan pienestä kiinni. Poika teki ihan hyvää hakua, ei pelästynyt laukausta, mutta haku ei ollut enää loppuvaiheessa laukauksen jälkeen tarpeeksi innokasta ja niin tulos oli hylätty. Kaikista muista osasuorituksiesta tuli kuitenkin heinosti hyväksytty suoritus. Ei muuta kuin paremmalla onnella uudestaan. Espoon taipparissa tuomaroi Meerit Kuparinen. 
Tässä vielä Epun arvostelu:

 

Sosiaalinen  käyttäytyminen:
Nuori, utelias ja eloisa uros. Suhtautuu ystävällisen kiinnostuneesti toisiin koiriin ja ihmisiin. (Hyväksytty)

Haku ja laukaus:
Riittävän laajaa ja innokasta pomppimista pitkin metsää. Laukausta ei pelkää, mutta innokkuus loppuu siihen ja Eppu siirtyy kävelemään ohjaajan jalkoihin. (Hylätty)

Jäljestys:
Hosuvaa, pyörivää jäljestystä koko jäljen ajan. Kulmaa etsittiin hetki ja sitten jatkettiin kaadolle asti. Hyvä jäljestys. (Hyväksytty)

Vesityö:
Ui reippaasti ja tuo pukin rantaan. (Hyväksytty)

Tottelevaisuus:
Tottelevainen nuori koira. (Hyväksytty)

Yhteistyö ja yleisvaikutelma:
Hyvää yhteistyötä. Mukava pari.

Kokonaisarvostelu: Hylätty.

Ei kommentteja: