lauantaina, elokuuta 16, 2014

Hektinen viikko

 
Epun vesinouto: vauhdilla kohti pukkia

reipas tarttuminen ja kääntyminen rantaa kohti

Eppu ui riistapukki suussa


Ja sitten rannalle pukkia luovuttamaan

Onpas ollut taas sellainen viikko, etten ole kerinnyt edes koneelle istua. Työt alkoivat ja se tiesi näin aluksi tavallista pidempiä päiviä ja lisäksi illoiksi osui paljon menoja. Tiistaina oli taas springeritreenit, joissa tehtiin aika kiemuraista rataa takaakiertoineen, mutta hienosti siitä koirakot selvisivät. Keskiviikkona oli Railan treenit, jonne osallistuin Hetan Jangas Heikun Keikun ja Sebastianin kanssa, kun isänsä ei ollut vielä kerinnyt töistä kotiin hieman ennen seitsemää. Rata meni ihan kivasti, kunhan muistin ohjata kunnolla, myös keinu sujui autettuna, puomikin hyvin, mutta tällä kertaa musta mutkaputki oli hieman hurja. Torstaina käytiin Espoossa Essin poikien Epun Jangas Heppuli Keppuli  ja Lennin Jangas Horse Feathers kanssa treenaamassa riistapukin noutamista vedestä, joka onnistui todella hienosti! Eka kerralla niiden kesti hetken tajuta jutun juju, mutta olisi se viidessä minuutissa onnistunut ihan treenaamattakin ;) Tuovin ja Matin kuukauden ikäinen Lukas-poikakin jaksoi hiensoti rintarepussa mukana. Valitettavasti saatiin kulkea viimeiset pari sataa metriä aikamoisessa vesisateessa. Raisakin pääsi mukaan nauttimaan metsälenkistä. 

Lenni noutaa
Lenni tuo kapulaa


 Tänään käytiin taas toivottomassa tokossa (taas istuminen nollille ja oma fiiliskin siinä vaiheessa nollissa, yksilöliikkeissä saatiin kaatosade niskaan ja sitä rataa). Illalla vielä Kamu kävi trimmissä ja pikkupoikia moikkaamassa isäntäväen leikittäessä Messiä ja Jackia. Berit otti tiistaina pojista uduet seisotuskuvat ja muitakin kuvia on runsaasti kamerassa, mutta aika ei riitä vielä niiden purkamiseen. Josko huomenissa sitten. Pikkupoikien kivesten laskeutumista vielä odotellaan, mutta muuten ovat reippaat ja kivat pennut. Ulkona ne ovat alkaneet repiä kasveja, syödä pikkukiviä, pentulaatikossa kanatvat innolla tavaroita ja nauttivat ulkoilusta toden teolla. Joka päivä ne ovatkin saaneet olla ulkoilemassa aidatulla pihallamme, kun ollaan saatu nauttia näin kauniista ilmoista. 
Jack

Pojat sylikkäin
Essin maitobaarissa
Tahdissa mars!
Mitäs jos napaa veljeä hännästä?
Yhdessä tuumin

  Jottei aikaa vain jäisi ylimääräiseen pursuavat omenapuut satoaan ja olemme viikon aikana työstäneet kolme kattilallista omenahilloa ja maijallisen mehua. 

Ei kommentteja: