keskiviikkona, syyskuuta 02, 2015

Onnea 5-vuotiaalle F-katraalle!

Tänään tulee kuluneeksi jo puoli vuosikymmentä siitä, kun F-pentue eli Masin (Button Nose d´Ann Cambris) ja Nupun (Jangas Dolce Vita) pennut syntyivät. Onnea syntymäpäivän johdosta Pikolle, Remolle, Kamulle, Adalle, Hertalle, Fannylle ja Nellille!

   Pikosta tuli aikanaan Donzara I-pentueen isä ja Hertta on puolestaan Jangas I-pentueen emä. Pikoa ja Kamua näinkin eilen agilitytreenien yhteydessä. Ne ovat edelleen todella hauskoja poikia kummatkin :)

Piko eli Jangas Field Fennel vauhdissa

   Itse vietin päivää Wilmaa Jangas Ees-Taas trimmaamalla sekä Annen ja Wilman kanssa Match show:ssa. Huvitti, että lähdin aina Tampereelle saakka mätsäriin ja näin siellä vielä tuttuja. Saksanpaimenkoiraliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Aarnion Eka on äitini työkavereita vuosien takaa ja oli suureksi avuksi aikanaan saksanpaimenkoiramme Miran kanssa, joten tuntui oikein hauskalta vaihtaa kuulumisia vuosien jälkeen. Porolan Sannakin oli kerrankin ihan vain omana itsenään paikalla (ei siis talkoohommissa kuten tavallisesti), äitinikin oli mukana ja tapasi lagottoja harrastavan vanhan oppilaansa (joka on puolestaan Spanieliiton aktiivieja). Tuntui taas maailma niin kovin pieneltä. Sebastiankin löysi taas kivaa seuraa muista pojista kuten sunnuntain agilitykisoissakin.

   Wilma esiintyi hienosti ja palkittiin lopulta punaisten 3. Oli ihana katsoa häntää heiluttavaa tyttöä! Viime lauantain Wilma pääsi myös agilityyn, jossa he saivat Riikan kanssa kaksi yliaikanollaa. Juoksun jälkeen vauhti ei ole ihan parhaimmillaan, vaikkei varsinaista valeraskautta olekaan.

   Sunnuntaina Essin kanssa kisailu meni harjoittelun piikkiin pitkästä aikaa. Toisella radalla saimme rakeisen rankkasateen niskaamme, mutta Essin tekemistä se vaan paransi. 16 esteen virheettömän suorituksen jälkeen kohellettiin loppu ihan huolella...

  

Ei kommentteja: