lauantaina, syyskuuta 05, 2015

Sisu läpäisi taipumuskokeen!

Sisu eli Jangas In Full Swing osallistui tänään Lopella taipumuskokeeseen suorittaen sen komeasti isäntänsä Jemi Vuoren ohjaamana heti eka kerralla. Se ei treenien perusteella ollut suuri yllätys, mutta hienoa yhtä kaikki!! Arvostelustakin näkee, että Sisua on koulutettu metsästykseen ja taipumukset on kohdallaan. Hyvää työtä Jemi on nuoren pojan kanssa tehnyt :)

Tuomarina toimi Taru Kalkkila. Näin on siis eka I-pentueestakin suoittanut taipparin. 
Näin hieno vesinouto käteen saakka suoritettin kesäkuun treeneissä

Jangas In Full Swing - nimensä veroinen kaveri


   Itsekin lähdin Lopelle päiväksi "puputytöksi" raahaamaan fasaania laahausjäljelle. Onneksi sääkin suosi sen verran, että Sissi nukkui päikkärit vaunuissa, kun äiti huhki metsässä. Kiitokset vielä Sisun emännälle Tainalle pienen hyssyttämisestä :)

 Tässä vielä pätevän Sisun arvostelu:
 

Sosiaalinen käyttäytyminen: Vilkas uros. Suhtautuu iloisesti ihmisiin ja toisiin koiriin. Hyväksytty. Haku ja laukaus: Reipasta hakua maa- ja ilmavainua käyttäen. Pitää hyvin kontaktin ohjaajaan. Laukauksesta istuu, jatkaa hakua. Tulee luokse kutsuttaessa. Hyväksytty. 
Jäljestys: Reipasta jäljestystä jäljen molemmin puolin aaltoillen, maa- ja ilmavainua käyttäen. Kulmalla suunnan tarkistus. Tulee kaadolle, nuuhkii sitä. Hyväksytty. 
Vesityö: Käskystä koira lähtee noutoon. Tuo riistapukin rantaveteen, josta ohjaaja saa sen. Hyväksytty. 
Tottelevaisuus: Koira tottelee ohjaajaa erittäin hyvin. Hyväksytty. 
Yhteistyö ja yleisvaikutelma: Koiralla ja ohjaajalla saumaton yhteistyö.
Kokonaisarvostelu: Hyväksytty.

Ei kommentteja: