sunnuntaina, helmikuuta 21, 2016

Raisalle rally-tokosta toinen avoimen luokan hyväksytty tulos

Tänään kisasimme viidettä kertaa rally-tokossa ja toista kertaa avoimessa. Tälläkin kertaa saimme hyväksytyn tuloksen, vaikkakin pisteet olivat aiempaa alemmat eli AVO HYV 76 p. Tuomarina toimi Iiris Harju ja kisat järjestetiin HSKH:n omalla hallilla tässä kivenheiton päässä.

 Raisa oli kivasti mukana ja keskittyi hyvin, sen kanssa oli tosi mukava kisata enkä ehtinyt radalla varmaankaan edes kertaakaan kehaista sitä, niin keskittynyttä menoa oli ;) Virhepisteet tulivat kahdesta isosta mokasta, uusimisesta ja yhdestä pienestä virheestä. Eli oikeastaan mukavammin kuin viime viikonloppuna, vaikka kokonaispisteet jäivätkin vaatimattomiksi. Tällä kertaa minulle oli myöskin hyvin selvää, miksi pisteet vähenettiin...

-10 TVÄ eli epätarkasti suoritettu tehtävä tuli istumisesta ja sen jälkeen 180 astetta vasemmalle, josta piti lähteä suoraan liikkeelle. Videolta näkee, että pysähdyin lopussa, jolloin Raisa ehti tietty istahtaa - ja koko kyltti suoritettiin siis väärin. En tiedä, mikä aivopieru mahtoi iskeä.

Pyörähdys tuli suoritettua aavistuksen liian aikaisin (-1 p ohjaajavirhe).

Hypyssä Raisa vähän innostui ja sain sen juuri juuri ja juuri seuraamaan ennen seuraavaa kylttiä. Se oli istuminen, siitä seisomaan nousu ja koiran kiertäminen, joka uusittiin (-3 p) ja se jäi lopulta suorittamatta uusimisen jälkeen (eli -10 TVÄ). Typerä tokoileva emäntä ei tajunnut antaa epävarmalle koiralleen käsimerkkiä vahvistamaan seisomaan nousua. Videolta näin, että Raisa nosti hieman takapuoltaan, muttei ihan luottanut tekevänsä oikein ja istuutui uudestaan.

Treenikaveri Pia oli niin ystävällinen, että tarjoutui videoimaan radan ja oli tosi kiva nähdä suoritus videolta:

   Arvosteluun saimme vielä tuomarilta ihanat kommentit: "Kaunis, iloinen ja tasapainoinen suoritus. Erinomaista yhteistyötä".

   Seuraavan kerran pääsemme kisaamaan vasta maaliskuun lopussa, kun viikonloppuina on valitettavasti muuta hommaa eikä kisoja osu sopivasti. Sitten olisikin mahdollista jo tavoitella RTK2-koulutustunnusta.

  Sain linkin kivoihin kuviin kisoista ja Elli Pehkoselta luvan käyttää hänen kuviaan myös blogissa. Tässä siis muutama:
Valmiina lähtöön!

Raisa odottaa kiltisti lupaa siirtyä perusasentoon
Hyppy innosti vanhaa agilitykoiraa vähän liiankin kanssa
Olinhan tosi taitava? kysyy Raisa kaivaessani talutinta taskusta
 Lisää kuvia samoista kisoista löytyy seuraavasta linkistä.

Ei kommentteja: