tiistaina, maaliskuuta 08, 2016

Onnea 7-vuotiaalle E-porukalle!

Ikinuori Raisa tuli juuri isomummuksi ja nyt Raisan pennut täyttävät jo 7 vuotta. Naistenpäivän kunniaksi niitä onkin seitsemän narttua ja vain kaksi urosta. Onnea syntymäpäivän kunniaksi Dante, Sakke, Essi, Ella, Lotte, Wilma, Tara, Hani ja Pipsa!

Tämä lauma on ollut varsinaisen aktiivinen porukka omistajineen yhä vielä viime vuosinakin! Dante aka Jangas Even-Stevens osallistui kahteen kokeeseen viime vuonna ja sai menolipun MEJÄn voittajaluokkaan toisen AVO1-tuloksen siivittämänä ja voitti Viivin kanssa Springerspanielit ry:n agilitymestaruuden.
Agilitymestarit Dante ja Viivi

Sakke eli Jangas Eager-Beaver osallistui näyttelyyn ja treenasi Siirin kanssa agilityä.
Wilma aka Jangas Ees-Taas nousi agilityssä medi3-luokkaan ja kaksi viikkoa sitten tuli mummuksi.

Luokkanousija Wilma pääsi korkeimpaan eli kolmosluokkaan agilityssä.
Synttäritoivotukset äidille ja mummulle lähettävät Viima ja K-katras!

Toinen jo mummuksi ehtinyt sisarus on Essi eli Jangas Enttententten, joka odottaa tästä vuodesta edellistä aktiivisempaa... Essin Mimmi-tyttären pennut syntyivät Ruotsissa viime keväänä Smörsoppens-kennelissä ja ovat ehtineet jo pärjätä pentunäyttelyissäkin.
Essin ilme kertoo, miten aktiivinen viime vuosi oli kohdallamme ;)

 Lotte eli Jangas Elin Kelin Klot nousi agilityssä maksi2-luokkaan ja nappasi sieltäkin nollatuloksen emännän vauvan hoidon ohessa.
Toinen luokkanousija Lotte

 Pipsa eli Jangas Easy-Peasy jäi agilitystä pois, kun sillä todettiin yhdessä nikamavälissä spondyloosi. Muuten Pipsa on mennä viilettänyt käsittääkseni ihan normaalisti. Ella Jangas Elli-Velli, Tara Jangas Enni-Menni ja Hani Jangas Eye-Popper ovat saaneet viettää tervettä ja hyvää koiran elämää. Kuluneen vuoden aikana olenkin taas saanut tavata suurta osaa porukasta, Haninkin luona on jo sovittu aikaa sitten vierailusta, mutta viime vuosi meni vähän matalalentoa...

Ei kommentteja: