tiistaina, heinäkuuta 17, 2018

2-vuotias Kevin

Kevin eli tuontiuros Llon Helygen oli meitillä hoidossa viikonloppuna, kun Niina oli koiranvahtina juoksutaloudessa. Kevin on hauska poika, joka sulautui varsin helposti joukkoon. Kuumina kesäpäivinä lenkkeily on ollut minimissä (lue aikaisin aamulla), mutta onneksi pihalla on kiva käyskennellä. Kevin on onneksi myös Femman suosikki, vaikka pentujen syödessä se ei saanut lähelle tullakaan, vaan Femma alkoi ravata pojan ympäri. Onneksi Kevin on kiltti ja käskystä malttoi odottaa silloin hieman kauempana. Kevin harrastaa edelleen nose workia ja tarkoitus olisi sitä viimein ilmoittaa näyttelyynkin, kun se on ehtinyt hieman miehistyä.




Kevin the Kurre





Pennutkin ovat viettäneet kaikki päivät ulkona ja juosseet pihalla vapaina kahtena viime iltana. Hauskaa on ollut, kun avara maailma avautuu pienille riiviöille.

Tämän illan hikisissä treeneissä on hassu tunnelma, kun kaikki kentät hohtivat tyhjyyttään lukuunottamatta meitin agilityä ja rally-tokoa. Toki treenit tehtiin tavallista lyhempinä auringon porottaessa vielä illallakin, mutta hyvin nuo karvakuonot silti jaksoivat  :)

Ei kommentteja: