tiistaina, heinäkuuta 31, 2018

Eläinlääkärin syynissä

Niin ne viikot vilahtavat ohi ja pennut ovat jo hiljelleen muuttamassa maailmalle. Samaan aikaan taas ihanaa ja haikeaa. Kyllä noihin pieniin niin kovasti kiintyy, mutta toisaalta neljä niistä on jäämässä ihan lähiseudulle, joten niitä toivottavasti ainakin syksyn ajan näkee viikoittain :) Ja toivottavasti kauempana asuvat jaksavat lähettää paljon kuvia ja kuulumisia.


Eilen oli taas yksi etappi, kun pennuilla oli eläinlääkärin tarkastus ja samalla ne saivat parvorokotteet, jotta pääsevät heti tutustumaan maailmaan. Netan emäntä Annukka Lehtinen kävi pennut tarkastamassa ja oli samalla kiva nähdä aina yhtä iloista ja vauhdikasta Nettaa. Nettaa tai siskoaan Lyyliä onkin kaavailtu seuraavan pentueen emäksi.

Sissi sai opetella tarkastuksen suorittamista. Tässä katsotaan purentaa ja limakalvoja


Nämä pennut ovat todella helppoja käsitellä (Sexan vuorossa)

Pennut olivat muuten ihan niin kuin pitikin, mutta Lumikilla on alapurenta. Tosin sekään ei näyttänyt olevan koiraa haittaava ja saattaa vielä parantuakin.

Illalla pennut saivat taas riehua tuttuun tapaan pihalla, kunhan Reetta oli ensin käynyt kranioimassa Kevinin ja Raisan, jolla muuten alkoi juoksukin, kun se alkoi kovasti keviniä liehitellä. Hassu vanha käpy tuo meirän Raisa.

Pikkurinsessa purkin kimpussa


Ettan ja Spot "taluttimessa kiinni"

Ettan

Spot

Pikkurinsessa

Spot leikkii kioskilla

Ei vois vähempääm kiinnostaa?

Tartteeko änkee??!

Raitapaita mietiskelee

Lumikki
Femma-mamma on aina yhtä hauska!
Täyttä vauhtia uusiin seikkailuihin! (Bee)

Ei kommentteja: