maanantaina, heinäkuuta 30, 2018

Lumikki löysi jo oman kodin

Pennuista Lumikki eli Jangas Nitty-Gritty etsi omaa harrastavaa ja aktiivista kotia peruutuksen vuoksi. Koti jo löytyikin Nurmeksesta. Lumikilla on lievä alapurenta ja siksi pentu etsii hieman edullisemmalla hinnalla kotia, jossa ei olla kovin kiinnostuneita koiranäyttelyistä. Purenta saattaa vielä muuttua normaaliksi, mutta mitään takeita siitä ei ole.

  Meillä pennut ovat hyvin tottuneita käsittelyyn ja niitä on huolella sosiaalistettu: ne ovat tavanneet paljon erilaisia ihmisiä, muita kilttejä koiria, eläneet ikänsä lasten kanssa (tottuen ääniin, liikkeisiin ja erilaisiin leluihin) ja toisinaan aikamoisessa remonttimelussa. Pennut ovat olleet paljon ulkona ja oppineet hoitamaan asiansa pitkälti ulos.


   Lumikki on tosi mainio: innokas kantamaan, kontaktinhakuinen, reipas ja leikkisä tyyppi. Ääntäkin se tosin osaa käyttää. Neiti on ensimmäisenä sylissä ja aina touhussa mukana ja silmiin tillittämässä - kertakaikkisen hauska pakkaus. Tyttönen on madotettu, parvo-rokotettu, eläinlääkärin tarkastama, pentutestattu ja saa mukaan laajan pentupaketin. Hauska veijari on luovutusiässä jo ensi viikonloppuna.







Ei kommentteja: