perjantaina, heinäkuuta 20, 2018

N-pentueen nimiäiset

Tällä kertaa pentujen vanhemmat ovat virallisesti High Five ja All Rights Reserved, niin pentujen nimet jatkuvat saman tyylisinä ja englannin kielisinä.

Uroksista Bee saa nimen Nonesuch eli vertaansa vailla oleva. Englanniksi selitys kuuluu "something with nothing like it; an unrivalled thing; a paragon". Olen suuri Georgette Heyer-fani ja kaksi uroksista saa nimensä hänen kirjojensa mukaan...

Jangas Nonesuch (Bee)
 Toinen Heyerin kirjan mukaan nimensä saanut on Spot alias No Wind of Blame eli jotain siihen suuntaan kuin ei syyllisyyden tuulahdustakaan (olipas taitava suomennos ;D)
      

Jangas No Wind of Blame

Kolmas pojista eli Raitapaita taas tulee olemaan Nosy Parker eli turhankin utelias kaveri: https://www.phrases.org.uk/meanings/nosy-parker.html 

Jangas Nosy Parker eli Raitapaita

Tytöistä Ettan saa nimekseen Nice Weather for Ducks eli koiranilma.
Jangas Nice Weather For Ducks eli Ettan (kuva: Kirsi Kangasmaa)

Sexanista tulee New Tricks (muun muassa tv-sarja ryhmä Pullmanin alkuperäinen nimi).

Sexanista (oik.) tuli Jangas New Tricks

Lumikki saa nimekseen Nitty-Gritty eli asian ydin. Englanninkielinen selitys kuuluu puolestaan näin: what is essential and basic : specific practical details : get down to the nitty-gritty of the problem. 

Jangas Nitty-Gritty eli Lumikki


Pikkurinsessasta tulee puolestaan  Never Worry. Juhannuksena uudessa kodissa ei saatu vielä tv:tä toimimaan ja alettiin sen sijaan kuunnella youtubesta vanhoja kipaleita ja tanssahdella olohuoneessa lasten kanssa. Niistä mieleen jäi Diana Rossin Ain't No Mountain High Enough ja sen Never Worry-sanoitus.


Jangas Never Worry eli Pikkurinsessa

sama likka tässäkin

Sitten vielä muutamia muita kuvia loppuun:





Ei kommentteja: