perjantaina, tammikuuta 03, 2014

C-pentueen 10-vuotispäivä

Tänään onkin aika juhlistaa Katin pulipoikien 10 vuotista taivalta. C-pentueeseen syntyi armon vuonna 2004 neljä urosta toivottuani kovasti narttupentua. Onneksi näistä pojista kasvoi hauskoja tyyppejä, jotka tietääkseni ovat kaikki edelleen elossa. 
Elvis melkein 10 vuoden iässä
 Jangas Cola For Elvis asuu Kuopiossa Sipin ja osittain Reetan hyvässä hoivassa. Vauhtia kuulemma edelleen riittää ja välillä Ellu pääsee agilitykentällekin verestämään muistoja. Aikanaan Reetta ja hänen ensimmäinen agilitykoiransa Elvis kisasivat aina 3-luokassa asti. Elvis on ollut sellainen perusterve kaveri, joka tuntuu olevan aina hyvällä tuulella. Kiitos Reetalle Elviksen kuvista!! Elviksen synttäreistä voi lukea tarkemmin Elviksen omasta blogista.
 
Reetta ja Elvis

Jangas Cubic Butterfly eli Hemuli asuu Vantaalla Laurin perheen luona ja suhtautuu ystävällisen pitkäpinnaisesti perheen nuoreern tyttäreen. Hemulilla on kuulemma vauhtia yhtä paljon kuin nuorenakin, mutta viime vuosina sillä on ollut toisinaan kummallisia ihottumia. Kilpirauhaskokeissa arvot olivat olleet syksyllä hieman alakanttiin ja alkuvuodesta on kontrollikäynti. Hemulilla on ollut aikanaan yksi pentue, joista Nemo eli Ginseng treenaa agilityryhmässäni ja on emäntänsä Anun kanssa napsinut nollatuloksiakin kisoissa. Nemo on isänsä tavoin todella kiltti perheen pienten lasten kanssa. 

Jangas Cordon Bleu eli Aksu on persoonallinen jukuripää, joka mielellään tekee oman päänsä mukaan. Ainakin vielä keväällä Aksu oli hyvissä voimissa ja yhtä menevä kuin aina ennenkin. 

Neljännestä veljestä Pyrystä Jangas Caledonian en olekaan kuullut muutamaan vuoteen. Kuvat vanhoista pojista ovat erittäin tervetulleita :)   

   Onnea koko porukalle 10 ikävuoden kunniaksi!                                   

Ei kommentteja: