maanantaina, tammikuuta 06, 2014

Essille nollavoitto agilityn kakkosluokasta!

Tänään osallistuimme Ojangossa Vuokkoset areenalla yhteen agilitykisaan Jari Suomalaisen tuomaroidessa Maxi-2 luokan. Rata tuntui sujuvalta, vaikka siellä muutama keskittymistä vaativa kohta olikin. Essi eli Fi Mva Jangas Enttententten oli innokas, keskittynyt ja normaalin vauhdikas eli ei mikään tykinkuula muttei perässä vedettäväkään. Itsellänikin oli tällä kertaa pipo päässä, hiukset pois silmiltä ja keskittyminen kohdallaan. Näillä eväillä saatiin luokan ainoa nollatulos ja luokkavoitto, tosin ei kisaajiakaan ollut kuin kymmenen. Tämä olikin ensimmäinen LUVA-tuloksemme kakkosluokasta. Kaksi vielä niin pääsemme korkeimpaan kolmosluokkaan, vaikka rehellisyyden nimissä nautin kakkosluokan pienemmistä kisoista ja sitä kautta lyhemmistä kisapäivistä. Toiseksi luokassa yliaikanollalla tuli walesikasvattaja Mirka flattinsa Rasmuksen kanssa. 

   Aamusta myös Pihla eli Jangas Gale Wind ja Eve kisasivat medi-1 luokassa, mutta heidän tuloksensa oli hylätty, kun A-este suoritettiin ylimääräisenkin kerran. Pihla ja Eve ovat kuitenkin kovasti kehittyneet sitten syksyn kisojen ja nyt kieltojen korjaaminen oli sujuvaa ja Pihla oli todella hyvin käsissä kisatilanteessakin, joskaan meno ei ollut ihan niin vauhdikasta kuin toisinaan.

  Kaiken kaikkiiaan päivä oli siis todella onnistunut ja tästä on taas hyvä jatkaa kisaamista.

3 kommenttia:

Sinttu kirjoitti...

Onnea!!! Hieno suoritus :)

Mika kirjoitti...

Onnea teille! Huima suoritus.
Me kävimme Vuokkosissa pomppimassa kaksi hyllyä sunnuntain kisoista. Jos jotain hyvää hakemalla hakee, niin varaslähtöjä ei enää tapahtunut. Kiitos ohjeittesi.
t: Mika

Tiina kirjoitti...

Paljon onnea!
Sieltä niitä tuloksia ropisee - toivotaan että kohta myös meillekkin.