keskiviikkona, tammikuuta 22, 2014

Tulevia tapahtumia

Tässä taas aimo liuta tulevia tapahtumia tälle keväälle:

1.2 alkaa ilmoittautuminen MH-luonnekuvaukseen 17.5.2014 (katso mainos alempana)

****
Vuokkoset areenalle treenit kasvateille:
lauantaina 15.2 klo 12-14 TOKO/tapakasvatus, näyttelyt ja mahdollisesti hieman agilitya
Hinta tullee olemaan 5-10 euroa kerta, jotta saan katettua osan hallimaksuista. Laittakaahan taas viestiä, jos olette tulossa, niin saan varattua mukaan lämmintä juotavaa ja pannaria tms.
 ****
Metsästyskoulutusaiheinen luentopäivä 1.3.2014 Nurmijärvellä (Koirakoulu Vision tiloissa) Springerspanielit ry:n ja Cockerspanielit ry:n jäsenille
Luentopäivän tarkoituksena on miettiä spanielien metsästyskoulutusta eläinten oppimispsykologian valossa. Miettiä erilaisia keinoja asioiden erilaisten metsästyksessä tarvittavien käytösten kouluttamiselle ja avata asioita ja tekijöitä (koiran luonteessa, perimässä, koulutuksen keinoissa ym.) jotka koulutuksen onnistumiseen vaikuttavat. Tarkoituksena käydä myös joitain esimerkkikoulutustilanteita läpi, sekä koulutuksen muita kompastuskiviä. Luentopäivän aloittaa Ulla Ruistola omalla luennollaan spanielien metsästyskoulutuksesta, -käytöstä ja metsästyskokeista ja tästä jatketaan eläinkouluttaja Tommy Wirénin http://www.trainerschoice.fi ajatuksin ja opein e.m. teeman sisällä. Päivä tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin!

Sitovat ilmoittautumiset, viimeistään 10.2.2014 mennessä ja tiedustelut Virpi Saarinen, Kuruntie 644, 12240 Hikiä, 0400-100 876, castiogwss (at) gmail.com (miel. sähköpostitse) - Luentopäivän hinta 40 eur/hlö, ei sis. ruokailua. Tilille Cockerspanielit ry FI71 1597 3000 1026 41 NDEAFIHH, viite 2600. Kuitti sekä sähköpostios. tms yhteystieto ilmoittautumiseen mukaan! Paikkoja rajoitetusti!

Lisätietoja ruokailusta ym. osallistujille myöhemmin.

****

Olen varannut ajan Helsinkiin keskiviikkona 12.3 klo 18.00 Mevet-lääkäriasemalle http://www.mevet.fi jossa Per Axelsson hoitaa lonkkakuvaukset ja silmätarkastukset vankalla kokemuksella. Hinnat ovat yhteiskuvauksissa tavallista huomattavasti edullisemmat eli lonkkakuvaus ja silmätarkastus maksaa 155 € ja jos haluaa kyynärnivelkuvauksen maksavat kaikki yhteensä noin 187 €. Ilmoittakaa mahdollisimman pian, että pääsette mukaan!
****


Vuokkoset areenalle treenit kasvateille:
lauantaina 15.3 klo 12-14 TOKO/tapakasvatus, näyttelyt ja mahdollisesti hieman agilitya
Hinta tullee olemaan 5-10 euroa kerta, jotta saan katettua osan hallimaksuista. Laittakaahan taas viestiä, jos olette tulossa, niin saan varattua mukaan lämmintä juotavaa ja pannaria tms. 
****   

 Taipumuskoeharjoitus  ja metsästyskoulutus toukokuun alkupuolella. Päivä varmistunee lähiaikoina.
 *****

Toivoisin saavani kaikki H-pennut mukaan MH-luonnekuvaukseen lauantaille 17.5.2014 ja mielellään peräkkäin. Näin teillä olisi mahdollisuus seurata myös sisarusten luonnekuvauksia. Jos jollekulle sopii vain sunnuntai, niin toki silloinkin on mahdollista osallistua. Lisätietoja MH-luonnekuvauksesta löytyy pentukansioista ja Springerspanielit ry:n sivuilta:
http://www.springerspanielit.com/jalostus/mh_luonnekuvaus.htm
Maksan jokaisen kasvattini kuvauksesta 10 €, jolloin hinnaksi jää 45 €. Ilmoittautuminen alkaa siis 1.2. Muistuttelen tarvittaessa uudestaan.

-------------------------
Springerspanielit ry
järjestää MH-luonnekuvauksen
Hausjärvellä, Oitissa
17-18.5.2014

Luonnekuvaajiksi olemme saaneet viime vuosien tapaan Carina Timbergin Suomesta ja Kerstin Perssonin Ruotsista. Testinohjaajina toimivat Tiina Janka ja Virpi Saarinen.
Ilmoittaumismaksu on springerspanieleille 55 € ja muun rotuisille 90 €. Kuvauksessa ovat etusijalla springerspanielit, joiden ilmoittautuminen tapahtuu yhdistyksen kotisivuilta (Tapahtumia-sivu) löytyvällä nettilomakkeella 1.2. - 22.4.2014. Muiden rotujen ilmoittautuminen nettilomakkeella 23.4. - 30.4.2014. Maksu suoritetaan vasta vahvistuksen jälkeen Springerspanielit ry:n tilille FI52 1146 3000 8749 89 käyttäen viitettä 3311. Tiedustelut mh (at) springerspanielit.com tai Tiina Janka p. 041-5220221.


****
Pentulaiset puolestaan täyttävät tänään viisi viikkoa. Miten aika lentääkään! Viime päivinä ne ovat jo saaneet maistella broilerin siipiä ja niitä on kannettu ja niistä kinasteltu oikein innoissaan, itse syöminen on kenties jäänyt hieman vähemmälle... Tyttönen on oppinut jo kätevästi kiipeämään pentuaiatuksessa olevalle pedille. Sisu ja Laila olivat tehneet ensimmäisen vankilapaon tänään ja viettivät aikaa äitinsä seurassa tullessani kotiin. Nyt on taas aidat yhdistetty tulevasti toisiinsa. Nyt sain viimein lisättyä pentukuvia viikon varrelta kolmeen viimeiseen viestiin.

Sisu ja Laila siipiaterialla
pojat päät yhdessä
Tripla
Kaikki kolme kasassa
Laila osaa jo nousta sängylle, tässä vielä harjoitellaan

Ei kommentteja: