lauantaina, tammikuuta 11, 2014

Potretteja nappisilmistä

Pienet koiranpennut unten mailla
 Vihdoin sain ladattua viime päivien kuvat koneelle ja kyllä naperoista alkaakin olla otoksia. Tosin suurin osa on epätarkkoja, kun ilman salamaa mokomat ehtivät aina liikkua liian nopeasti. Tänään Niina ja Harru poikkesivat ja kiitos Niinan saatiin jonkinlaiset seiostuskuvatkin. Kuten kuvista huomaa jauheliha maistui ensi kertaa loistavan hyvin ja kaikki katosi pienokaisten suihin. Ihan turhaan pelkäsin, etteivät paksukaiset välittäisi lihasta... Kynnetkin saatiin viimein leikattua ja hyvin meni. Suurin este leikkaamiselle oli Sebastian, joka olisi halunnut riekkua äidin selässä. 


Jangas In Full Swing
Selvästi poika

Jangas In Full Swing
eli "Sisu"

Jangas In The Mood
Vakava katse


eli "Tripla"
Jangas In Blossom (lähdössä omille teilleen)
Tyttönen seisoo (jotenkin)

Pikku prinsessa
Pojat


Raisan kanssa on jatkettu TOKO-treenailua. Tänään oli vuorossa kisamainen harjoitus lähikentällä, jonne plemahti kolme lasta samalla kertaa. Aloitimme paikalla istumisella, olin piilossa minuutin Raisan tököttäessä skarppina kentällä paikalle saapuvista lapsista välittämättä. Palkkana pallo, jonka olin jättänyt Raisan eteen noin 5 metrin päähän. 
Kisamainen treeni aloitettiin pitkällä seuraamisella, joka meni hyvin. Ihan pienen pieniä vähemmän vakavia katsahduksia tai hieman huolimaton käännös, mutta Raisa teki hienosti töitä ja säilytti kontaktin. Zeta meni hyvin ja asennonvaihdot asiallisesti. Suora luoksetulo hyvää vauhtia perusasentoon saakka. Ohjattu nouto viimeisenä lapsia kohti, kapula oikealla lähempänä kolmikkoa. Raisa meni hyvin merkille, odotti käskyä, mutta lähti vasemmalle käsimerkistä huolimatta. Pysähtyi kuitenkin käskystä, korjasi itsensä (ilman käskyä) merkin kautta oikealle kapulalle ja toi se ravissa. Ilmeisesti siis hieman epävarmuutta oli jäänyt tuosta väärästä suunnasta ja kisamaisuudesta. Kaiken kaikkiaan hyvät treenit häiriössä, ohjatun kanssa työnteko jatkuu edelleen.

Ei kommentteja: