maanantaina, tammikuuta 20, 2014

Lisää agilitya ja pentukuulumisia

Elämämme tuntuu kulkevan samoja uria: viikonloppuisin kisataan ja otetaan vastaan vierailijoita pentuja leikittämään.

Lauantaina kisoissa parhaiten pärjäsivät Nemo eli Ginseng ja Anu Vuoristo, jotka treenaavat agilityryhmässäni. Nemo on lisäksi Hemuli (Jangas Cubic Butterfly) poika. Maksien toiselta agilityradalta he nappasivat Ritva Herralan tuomaroidessa kolmannen nollatuloksensa, sijoittuivat ison luokan toiseksi ja kaiken lisäksi heidät palkittiin SERTillä, mikä tietää nousua kakkosluokkaan! Mahtavaa! Lottella oli taas kuulemma paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta tulosten suhteen ei sen kummenpaa raportoitavaa. Pihla oli yllättäen lopettanut pujottelun kesken esteen ja ehtinyt putkeen ennen korjausta Even hämmästyttyä Pihalle epätavallista käytöstä. Ella sai toiselta agilityradalta 10 vp, kummatkin pituudelta Tiinan käskytettyä käännöskäskyn koiran ollessa hyppäämässä pituuden yli. Essin kanssa 5 vp ja hieman yliaikaa samalta radalta ohjausvirheeni vuoksi, mutta olin todella iloinen, kun korjaaminen onnistui eikä Essi enää hämmentynyt virheestä. Hyppyradalta siskokset saivat hyllyt, kun putken väärät päät houkuttivat meitä koirakoita pauloihinsa.Ykköset tuomaroi Ritva Herrala ja kakkoset yömyöhällä (rataantutustumiset kahdeksan ja kymmenen maissa illalla) Martti Salonen. Kakkosten radat olivat kyllä mukavat, mutta ei se silti tarkoita, että niitä nollia saisi aina väännettyä ;) Vika radalla alkoi kyllä hieman väsykin painaa, kun normaalisti meikäläinen on siihen aikaan jo vällyjen välissä.
Jangas In The Mood

eli "Tripla" 4 viikon iässä
Jangas In Full Swing

"Sisu" ei ihan yhteistyöhaluisena
Jangas In Blossom
tyttöselle äkkiä lisää namia

Pentuja kävi katsomassa eilen iso liuta ihmisiä. Myös Hertan veli Remo eli J. Fir Tree kävi moikkaamassa. Pojasta on kasvanut tavattoman komea aikuinen mies, mutta luonnollisesti komealla pojalla on toinen kives jäänyt laskeutumatta. Eilisen hälinässä jäi juuri trimmatusta pojasta kuvat ottamatta, mutta oli todella hauska nähdä koko perhettä! Myös pennun varanneita perheitä kävi parikin, Riina ja Juha moikkasivat Herttaa jälkikasvuineen ja Niinojen kanssa ehdittiin myös kokoustaa. Koko päiväksi oli siis ohjelmaa ja pentujen seisotuskuvatkin napsittiin Niinan kanssa. Pennut ovat alkaneet ruokaillakin kolmesti päivässä ja tarkoitus on nyt siirtyä neljään ruokintakertaan. Kyllä ne kuvatkin joskus vielä ehtii kamerasta. Nämä naperot ovat ihanan innostuneita leikkimään ja kantamaan tavaroita. Ja juoksevat heti syliin. Lupaavan tuntuisia pieniä spanielin alkuja.
Trila ja Laila sylikkäin

Viime viikolta unohdin ihan mainita mukavat uutiset, kun Tuffsen Jangas Gotta Go oli lonkkakuvattu ja kuvat lähtivät A:na Kennelliittoon. Nyt vaan odotellaan virallisia tuloksia, kun kahdella siskolla on jo aiemmin kuvattu A-lonkat.

Ei kommentteja: