sunnuntaina, tammikuuta 12, 2014

Kisailua ja Pihlalle luokkavoitto

Tänään järjestettiin HSKH:n agilitykisat 1- ja 2-luokille. 

Aamusta ensimmäisenä ykkösluokan agilityradalle pääsivät Pihla Jangas Gale Wind ja Eve Moilanen. Pihla oli kuulemma käynyt eka esteen jälkeen moikkaamassa tuomaria, mutta muuten puhdas rata eli tuloksena 5 vp. Tämä tulos riitti medi-1 luokan voittoon ja lisäksi koirakko pokkasi parhaan HSKH:laisen lisäpalkinnon. Hienoa! 

Kisasimme Essin Fi Mva Jangas Enttententten kanssa kaksi Maksi-2 kisaa: Rauno Virta tuomaroi agilityradan, jossa kinkkinen kohta ja emännän myöhästyminen yhdestä ohjauskohdasta aiheutti hylkäytymisen. Sari Mikkilän tuomaroima hyppyrata meni huomattavasti paremmin, mutta yhdessä kohtaa Essin ymmärrys valssiani kohtaan (oli varmaan taas myöhässäkin...) ei riittänyt ja siitä  pyörimisestä saimme kiellon, mutta loppurata meni taas ihan asiallisesti. Essi oli taas innokas, kunhan ohjasin kunnolla. 

Essin sisko Ella Jangas Elli-Velli ja Tiina kisasivat samoilla radoilla mediluokassa. Eka radalla hylkäys ihan samassa hankalassa kohtaa kuin Essinkin kanssa, toinen rata meni tosi vauhdikkaasti, mutta ohjausvirhe neljänneksi viimeisellä esteellä johti hylkäykseen. Tulipahan taas siis kisattua. Ensi viikolla uudestaan, toivottavasti vielä paremmin tuloksin. Kiitos Tiinalle vielä lenkkiseurasta! 

Illalla Hertan emäntä Riina kävi ystävänsä Annan kanssa pentuja ja eritoten Herttaa katsomassa. Hertta oli taas eteisessä lähdössä emännän mukaan, mutta hyvin pienellä kehotuksella suostui sentään jäämään. Onneksi pennut ovat vielä hyvin tärkeitä Hertta-rouvalle. Pennut ovat päässset jo papereiden ja vällyjen (vetpedin) vaihdon yhteydessä tallustelemaan lattialle. Eritoten Sisu käy katsomassa kaikki nurkat, mutta hyvin muutkin alkavat jo tutustua paikkoihin. Sisu yllätti meidät jo repimällä peittoakin pentulaatikossa. Lelutkin alkavat olla jo hyvä juttu, mutta valitettavasti leikkisä emä käy nappaamassa pentujen leikkikalut takaisin itselleen... Muutaman päivän päästä siirrytään isoon pentuaitaukseen ja pennut saavat oletettavasti paremmin pitää omat lelunsa ja kaikki vieraatkin ovat oikein tervetulleita naperoita leikittämään :) 

Ei kommentteja: