torstaina, tammikuuta 02, 2014

Kaksiviikkoiset uuden vuoden juhlijat

Uuden vuoden yö raketteineen tuli ja meni. Koirat olivat onneksi hyvin rauhakseen. Herttaa muutaman kerran haukahti raketeille, mutta ei saatu onneksi mitään suurempaa draamaa aikaiseksi. Muistan ne vuodet, kun kultainennoutajamme pelkäsi kuollakseen ilotulitusta. Verhot oli suljettava viimeistä piirua myöten, musiikki tai toosa kovalle ja silti Etta-parka tärisi ja läähätteli vieressä kärsivän näköisenä. Pahimmilaan uuden vuoden raketteja paukuteltiin viikon ajan Tampereella aikanaan ja silloin koko viikko oli Etalle yhtä pitkää ja loppumatonta kärsimystä. Onneksi ikä teki tässäkin asiassa tehtäväsnsä ja kuuroutumisen / kuulon alenemisen myötä viimeiset uudet vuodet menivät jo varsin rauhallisesti. Walesien kanssa olen sitten muistanut joka vuosi arvostaa sitä, etteivät ne ole olleet raketeista millänsäkään. Jossain vaiheessa Raisan ja Katin kanssa käytiin vielä kahdeksan maissa iltalenkilläkin, mutta nyt kun on oma piha, lenkitellään ennen kuutta ja yöllä koirat käyvät vain pihassa iltapissillä.
Jangas In Full Swing
Sama pikku Sisu

 Pentulaiset pääsivät eilen kahden viikon ikään ja painot ovat jo kilon molemmin puolin. Tosin eivät meinaa enää pysyä vaa´alla, joten punnitseminen päivittäin loppunee tähän. Myös Bio Sensor-ohjelma on tänään loppumassa. Eilen pentulaiset maistelivat eka kertaa Canex-matolääkettä ja Hertta puolestaan aloitti Axilur-kuurin. Silmätkin ovat jo kaikilla auki, vaikka Triplan silmät avautuivat muita huomattavasti myöhemmin. Uudet kuvat naperoista odottavat vielä kamerassa. 
Jangas In The Mood

Tripla-poika

   On taas hauska seurata pentujen kehitystä, kun ne alkavat kovaa vauhtia mönkiä eteenpäin, maistella kaverin tassua ja korvaa unisena sekä reagoida vauhdikkaasti Hertan saapuessa pentulaatikkoon. Pienistä kuuroista ja sokeista marsuista on taas kasvamassa ihan oikeita pieniä koiria. Tällä kertaa tuntuu vain hassulta katsoa pentulaatikkoon, kun siellä on tavallista huomattavasti pienempi pentue. Toisaalta uskoisin arvostavanikin tätä asiaa muutaman viikon päästä ;) 
Jangas In Blossom

Pentueen pikku prinsessa

Llanharran spot näkyy haus

Ei kommentteja: