maanantaina, toukokuuta 09, 2016

Pikkuneitien kuvia

Sain taas ihania kuvia Viiman tytöistä Elsa (Jangas Kiss And Make Up) ja Netta (Jangas Kate Reddy). Pennut ovat jo ehtineet 10 viikon ikään. Kiitos kuvista omistajaperheille!
Femma eli sijoitusnarttuni Doniol High Five to Jangas asustaa kesää Tampereella emäntänsä Kirsin kanssa ja päivittelen huomenna hieman isommasta neidistä kuvia.

Voiko pieni walesi lentää Dumbon tavoin?


Netta-söpöliini

Jangas Kate Reddy
Elsa aurinkoa ottamassa

Mökillä Turun saaristossa on ihanaa!

Väsykin iskee iltaisin, kun koko päivät touhuaa.

Reippaasti kahlailemassa

Merille pentusen mieli

Pistetääns polskien


Jangas Kiss And Make Up
Tämä aamu aloitettiin reippaasti lähtemällä jälkimetsään eka kertaa ikuisuuksiin. Essi pääsi jäljestämään lähimetsään muutaman sadan metrin mittaisen jäljen, jotta hieman ehdittiin tehdä jälkeä tutuksi pitkästä aikaa. Neiti on tosi pätevä. Kokeessa eniten jännittää, että osaisin antaa koiralle työrauhan enkä sotkeutuisi a) saappaisiini b) jälkinaruun c) maaston muhkuroihin tai d) johonkin muuhun. Aloin juuri laskeskella, että edellisestä MEJÄ-kokeesta on jo aikaa melkein 9 vuotta, kun se oli armon vuonna 2007. Mihin ne vuodet ovat taas hävinneet? Kerran tosin sain ilmoittauduttua, pääsin tekemään jälkiä ja yöllä kuume nousi eikä horkassa päässyt aamulla edes sängystä ylös. Harmitti vietävästi, mutta kun jalat eivät kanna ja pää on täynnä räkää niin minkäs teit.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Onpa ihania kuvia <3