sunnuntaina, toukokuuta 29, 2016

RTK3, RTK1 ja TP :)

Eli suomeksi rally-tokoilimme tänään kivojen tulosten siivittäminä. Aloitimme päivällä Essin eli Jangas Enttententten kanssa alokasluokassa. Sain Essin vähän liiankin innokkaaseen vireeseen ja se hieman höselsi, mutta kivaa tytöllä selvästi oli :) Uusimme kyltin 4 vasen täyskäännös (-3), 6-kyltiltä eli 360 vasempaan -1 vino (ihan ansaitusti), 8 spriraalissa talutin aiheutti ongelmia (-1) ja 9-kyltiltä eteentulossa kontrolli (-1), siinä taisi neiti haukahtaa hiukan tohkeissaan. Tuloksena 94 /100 pistettä ja tuomarin palkinto. Koska tämä oli kolmas alokasluokan kisa saimme koulutustunnuksen RTK1 ja menolipun avoimeen luokkaan.

Myöhemmin iltapäivällä Raisan aka Jangas Duck Soup kanssa kaksi kardinaalimunausta: peruuttamisessa en saanut askeleita kohdalleen edellisen kääntävän kyltin jälkeen ja aloitin väärällä jalalla. Raisa oli huonosti mukana eikä lähtenyt mukaan peruutukseen eli uusimme (-3) ja toisella kertaa askeleet edelleen ihan sekaisin ja peruutus aivan poikittain lopussa (-10 tvä eli väärin suoritettu tehtävä). Toinen oli istu-seiso-kierrä koiran ympäri, jossa Raisa oli ehtinyt istumaan lopussa huomaamattani. Näiden lisäksi takaa pyuolen vaihto oli ekana kylttinä ja siitä ihan ansaitusti ohjaajavirhe (-3), kun jouduin lähestulkoon pysähtymään, jotta sain Raisan vaihtamaan puolta. Liikkeen suoritus meni turhan lähelle kylttiä.

Pisteitä kertyi kuitenkin 74/100. Tämäkin oli kolmas tulos samasta luokasta eli koulari RTK3 ja seuraavaksi starttaamme korkeimmassa eli mestariluokassa.Tuomarina kisoissa toimi Hannele Pirttimaa.

Valokuvia kisoista löytyy seuraavasta linkistä: http://thulium.kuvat.fi/kuvat/2016/HSKH+Rally-toko+29.5.2016/

Edellisenä päivänä osallistuimme Järvenpään näyttelyyn, joss arvostelu oli hurjasti myöhässä ja meinasi jäädä koko kehään osallistumatta. Eipä se olisi tällä kertaa kovastikaan haitannut, koskapa tulokset olivat hyvin vaatimattomat:
Jangas Huller om Buller eli Sandy ERI2. (Lauran olisi pitänyt jo olla kotimatkalla ja kehässä näkyi ettei oikein hotsittanut ;)
Jangas In Blossom eli Zelda EH2. Muuten oli tuomarin mieleen, mutta etu.- ja takaliikkeet olivat turhan leveät. 

1 kommentti:

Kayisi kirjoitti...

Onnea koulareista!!! :)