keskiviikkona, toukokuuta 04, 2016

Toukokuun touhuja

Vappua vietettiin Tampereella tyttöjen kesken, miesväen vieraillessa Maalahden suunnalla.
Leikitäänkö yhdessä duploilla?
Pentujen lähdettyä voisi olettaa, että meno rauhoittuisi, mutta sitten tulikin sijoitusnarttu Zelda eli Jangas in Blossom hoitoon, joten edelleen on vuotta jatkettu tuhdimmalla kokoonpanolla. Aloin oikein aamulenkillä miettiä, ettei meillä tämän vuoden aikana montaa viikkoa ole ollutkaan vain omat kaksi koiraa. Aina välillä minulta kysytään, miksen jätä uutta pentua kotiin. Yksi syistä on juuri tämä, että sijoitusnartut, pennut ja hoitokoirat menevät vielä kahden oman kanssa, mutta kolme omaa koiruutta tekisi yhtälöstä hyvin hankalan. Zelda pääsi eilen seuraneidiksi agilitytreeneihin ja pellolle juoksemaan Piko-enon, Nano-serkun ja Pihlan kanssa.
Zelda loikoilee toukokuun auringossa



Eilen pääsivät Essi ja Raisa treenaamaan rally-tokorataa, kun viikonloppuna on kisat tiedossa. Teimme tulevan kisan tuomari eli Tiia Hämäläisen vanhoja ratoja (ALO ja VOI) ja Raisa meinasi alussa hieman lähteä keulimaan oikealla seuraamisissa eli kisamaisen harjoituksen vire on noussut hieman liiankin korkeaksi, kun taas Esillä oli muutamassa liikkeessä hieman haistelua. 

Eilen treenien yhteydessä näimme Sebastianin kanssa myös Korppua eli Jangas Knight of Can-A-Lot. Reipas poika oli kuin kotonaan hallissa ja ihmisten ja koirien keskellä- tosi reipas pentu! Kuulemma uudessa kodissakin oli vaan tutustuttu paikkoihin häntä heiluen. Kontaktiharjoituksiakin pentu jaksoi hienosti hallin hälinässä. Pentu oli laihtunut juuri sopivaksi, kun oli meiltä lähtiessään vielä aikamoinen possu. Tässä vielä muutama kuva pojasta uudessa kodissa:
Rento-einari :)

Korppu

Ruoka maittaa hyvin
Myös veljeksiltä on saatu ihania viestiä ja hyvin on arki alkanut. Pissat ja kakat hoidetaan aika hyvin ulos ja vauhtia riittää eli kotiasiat kunnossa.
Taavi eli Jangas Karlsson På Taket omassa pesässä rentona

Taavi
Jangas Komisario Palmu eli Toivo on päässyt jo tapaamaan heppoja tallille, ajellut kerrostalon hissillä ja autoillut. Oppivainen, jääräpäinen ja hauska tyyppi sekä heti pahan teossa, kun silmä välttää. Kuulostaa siis ihan mainiolta walesipennulta ;)
Toivo
Tänään jäänee varmaankin pentutreenit välistä, kun monella oli muuta menoa tai töitä. Laittakaa viestiä, jos haluatte tulla silti, niin kyllä se onnistuu :)  Ensi viikolla joudun luultavasti lähtemään keskiviikkona MH-radan rakennuspuuhiin Riihimäen suuntaan, koska torstaina ollaan MEJÄ-kokeessa eikä viitsisi jättää hommaa ihan viime tinkaan, mutta saattaa se perjantainakin onnistua nyt kun ollaan Virpin kanssa kummatkin äippälomalla. Niina lupautui keväällä muutaman kerran pitämään näyttelykoulutusta ja ajattelin, että voisin pitää vanhemmille kasvateille myös rally-tokoa, mikäli kiinnostusta on. Stigu puolestaan on luvannut jatkaa pentujen kanssa metsästys/taipparijuttujen auttamista. Nämä siis keskiviikkoisin.

Ei kommentteja: