lauantaina, huhtikuuta 30, 2016

Vapputreeniä tyttöjen kanssa

Vaikka pennut ovat varastaneet show:n viime viikkoina, ei meitin vanhoja tyttöjäkään ole kokonaan unohdettu. Torstaina käytiin Raisan aka Jangas Duck Soup kanssa kevään vikalla treenikerralla tokossa. Mirjami oli yksistään kouluttamassa ja meillä oli kisamainen harjoitus. Kaikki koirakot tekivät samat liikkeet samassa järjestyksessä eli seuraaminen, ohjattu nouto, luoksetulo ja ruutu. Tällä kertaa meillä olikin tavallisuudesta poiketen liikkuri, joka oli epävarma ja häsläävä, kulki seuraamisessa aivan vieressä, niisti ja yski keuhkonsa pihalle, pudotteli paperin paloja eteenmenon paikkaan, vingutti vinkulelua jne. Saitte varmaan kuvan toiminnasta ;) Kaikki sellaista, joka on oikeastikin tapahtunut kehässä ja kerran meilläkin oli ihan toivoton liikkuri ja silloin koe meni penkin alle. Sen jälkeen on onneksi paljon vettä virrannut ja olin erittäin ylpeä itsestäni, kun en juuri häiriintynyt, jolloin Raisakin pystyi esittämään osaamistaan :D

Seuraamisessa Raisa ei juuri häiriintynyt vieressä kulkevasta ja nenäliinaa kaivavasta liikkurista. Kerran piti hieman kröhähtää, mutta se oli hyvin pientä se.

Ohjatussa Raisa katsoi vingutuksen suuntaan, mutta teki itse liikkeen makeasti!

Luoksetulossa se pysähtyi napakasti seisomiseen laukasta, otti askeleen eteenpäin kröhimisen aikana, mutta tsemppasi ja jäi katsomaan minua, hieman myöhässä maahanmeno laukasta ja ravilla pikkupätkä luokse. Hieman vino perusasentokaan ei tuossa harjoituksessa juuri häirinnyt.

Eteenmeno oli hieno, mutta teipit ja paperinpala hämäsivät sen verran, että meni hieman haisteluksi. Ruutuun lähetyksen jälkeen jouduin pysäyttämään uudestaan ja lähettämään toistamiseen, jolloin laukalla hieman vinoon ruudusta, mutta korjaus sivusta ruutuun ja loppuosa hyvin. olin äärettömän tyytyväinen meihin! Huimasti ollaan kehitytty tämän talven aikana :) Jää oikein kaipaamaan meidän mainiota luppakorvaryhmää. Kokeisiinkin yritin ilmoittautua, mutta emme saaneet koepaikkaa.

Rally-tokoon oli ilmestynyt hieman erikoisia kylttejä...
Rally-tokossa oltiin vastaavasti eilen viimeistä kertaa tokoilijoiden rally-ryhmässä. Vapputeemalla mentiin avoimen luokan tyylistä rataa, jossa oli hieman yllätyksiä kuten istu - kummatkin maahan, houkutus potenssiin kaksi, 720 astetta oikealle, istu - takaperin ympäri, kummatkin hyppy ja kontaten. Raisa sekosi ihan totaalisesti noissa kontaten ja kummatkin maahan kohdissa ja alkoi kieriä, hyppiä ja haukkua... Kiva kurssi oli ja tuntui hieman haikealta, että tämäkin kiva loppui tähän. Onneksi olemme pääsemässä VOI-luokan rally-kurssille ja mestari-luokan kisatreeneihin touko-kesäkuussa. Kuvassa oleva possu oli treeneissä jo kaksi viikkoa sitten paikalla ja nyt taas uudelleen.

Houkutus pienellä twistillä?

Pujottelussa pilkisti yllättäen possu ämpäristä jo pari viikkoa sitten.

Ei kommentteja: