lauantaina, huhtikuuta 09, 2016

Kivoja tuloksia rally-tokossa :)

Eilen reissattiin lasten, Raisan ja Essin kanssa Tampereelle ja tämä päivä menikin rally-tokossa koko suvun hoitaessa nuorta väkeäni ;) Näiden tuloksien vuoksi kannatti kuitenkin vaivata lastenvahteja!

Aloitimme Raisan Jangas Duck Soup kanssa ekalla voittajaluokan kisallamme. Rata oli kivan tuntuinen, tosin alkupuhuttelussa tuomarina toiminut Minna Hillebrand mainitsi, että eteentuloissa ei sitten saa enää kumarrella. Muistin viime kertaisen videon, missä kovastikin kumartelin, vaikken ollut sitä tajunnut ja päätin nyt yrittää paremmin... Alkurata tuntui meille haastavalta, kun ekana esteenä oli hyppy, sen jälkeen liikkestä maahan, toinen hyppy ja vielä pyörähdys. Pyörähdys meni haahuiluksi, kun Raisa oli päässyt sopivasti agilitymoodiin ja niin uusimme liikkeen, tällä kertaa onnistuneesti. Tämän lisäksi oikealla puolen seuraamisessa ollut eteentulo keräsi miinuspisteitä -3 ohjaajavirheen takia (vartaloapu, kun kiemurtelin kumartelun sijaan ;) ja -3 tvä Raisankin ollessa hieman ihmeissään. Näiden lisäksi käytösruudusta tuli -1 tvä etutassujen siirrosta. Raisan korva oli jäänyt väärinpäin ja puolessa välissä se kiusasi sen verran, että Raisu ravisti ja samalla siirsi etujalkojaan. kaiken kaikkiaan jäi todella kiva fiilöis ekasta voittajan radasta!! Yhteensä siis VOI HYV 90/100 pistettä :)

Voittaja-luokan rata

Essin eli Jangas Enttententten kanssa oli eka kisamme ja se meni hyvin, vaikka treenaminen Essin kanssa onkin ollut aika puolitehoista: onneksi rallatessa saa kehua ja kannustaa ja käyttää vartaloapuna alokasluokassa. Pisteitä kertyi 97/100 ja ne olivat -1 taluttimen kiristymisestä pujottelussa (tämä oli täysin oma mokani eikä johtunut vetämisestä) ja sen jälkeen sotkeuduin taluttimeen niin, että vasemmalle käännöksessä en ollut ihan mukana ja Essi ehti kylttiä haistamaan (-1 kyl). Lopussa yksi perusasento jäi tekemättä, vaati uuden käskyn ja jäi kauaksi (-1 kontrolli). Essi oli innokas ja iloisesti mukana koko radan. Kyllä sen kanssa voi siis hyvin rallatella menemään, vaikka se on mielestäni aina vaan raakile. Siskoni totesi, että se näytti hyvin samalta kuin Raisan kanssa, vaikka minusta äiti ja tytär ovat ihan eri tuntuiset treenatessa. Essi kun vielä(kin) seilaa eikä ole läheskään niin varma ja tarkka kuin äitinsä.

Alokasluokan rata

Riikka ja kulstu Laki saivat puolestaan ekasta avoimen kisastaan 99/100, kun taas Kaisa ja bordercollie Tip palkittiin voittajassa 93/100 tuloksella, sij. 3 ja RTK3-koularilla. Oli siis kaikin puolin onnistunut päivä. Lämmin kiitos erityisesti sisaruksilleni, jotka kaitsivat Sissiä, isoveljen ollessa vaarin luona. Sissi pääsi hetkeksi hallillekin ihastelemaan tokoiluja. Olo on aikas väsynyt pitkän päivän jälkeen, kun ajelimme vielä illaksi kotiin Vantaalle. Ratapiiroksetkin on puhelimen muistissa. Pennut ovat olleet Stigin hoivissa ja kuulemma täällä on ollut varsin rauhallista meidän reissatessamme. Kahdeksan koiraa ei siis ole vielä mitään, kunhan emäntä, kaksi lasta ja kaksi koiraa on poissa ;)

Ei kommentteja: