tiistaina, huhtikuuta 19, 2016

Onnea matkaan Lyyli ja Elsa!

Tänään pennut täyttivät 8 viikkoa ja niin ensimmäiset naperot lensivät jo pesästä. Ensin lähti Jangas Kajsa Kavat eli "Lyyli" Vihtiin metsästyskoiraksi sijoitukseen Miikan ja Hannan perheeseen.

Jangas Kajsa Kavat 8 viikon iässä
 Olipa hauska sattuma, että pentu sai lempinimen Lyyli, kun pentujen isoisoisoisomummu Sweetie-pie Evita oli aikanaan kutsumanimeltään Lyyli myöskin. Tuo Lyyli-mummu eli yli kymmenen vuoden ikään terveen elämän, oli mukava ja kaunis ja sai ihania pentuja (kuten meirän Kati :), joten toivottavasti tämä pikku-Lyyli osoittautuu yhtä mahtavaksi tyypiksi.
Jangas Kajsa Kavat eli "Lyyli"

Esiäiti "Lyyli" eli FIN MVA Sweetie-pie Evita veteraani-iässä

Muutamaa tuntia myöhemmin Jangas Kiss And Make Up eli "Elsa" lähti Joannan ja Samin perheeseen Espooseen. Pentu oli jo simahtanut autoon touhuiltuaan täällä hyvän tovin pihalla ja sisällä. Nähdään taas viikon päästä keskiviikkona ja hyvää matkaa!!
Kissistä tuli Elsa
Jangas Kiss And Make Up 8 viikon iässä

Elsa
Tämän kertainen pentupaketti näytti tältä:
Mukana peitto (kiitos pirkolle taas kerran ihanista, pehmeistä peitoista!), leluja, pilli, näyttelyhihna, pentudummy, siipiä (kiitos Stigu!), vitamiini-hivenaine seos ekaksi vuodeksi, kirja, kansio, Eukanuban penturuokaa ja Mustin ja Mirrin pentureppu. Viimeiset tavarat odottavat vielä postista hakijaansa, joten tulevat hieman jälkijunassa :)

 Viisi riiviöitä sentään meitä vielä viihdyttää, vaikka Sebastian totesi, että hänen tulee niin ikävä pentuja ;)
Karlsson ja Kate

Knight

Knight

Kate, Karlsson, Komisario ja Kamelia

Ei kommentteja: