keskiviikkona, tammikuuta 04, 2017

Hanget korkeat nietokset

Eilen satoi lunta pitkästä aikaa ja niin pennutkin pääsivät tutustumaan tähän uuteen valkoiseen elementtiin. Hauskaa oli, vaikka kylmä ajoi pennut sisään noin vartin ulkoilun jälkeen.

Lemming tutkii

Lilla-Zelda


Lumitöissä apuna

Lara repii ruusupuskaa
Nykyisellään ruokaillaan neljästi päivässä. Aamupalalle (usein Maukas Into-sekoitusta) pennut herättävät vasta puoli kahdeksan maissa, päivällä maiskutellaan kanankauloja puolen päivän aikaa, 16-17 maissa saadaan toinen Into-ateria ja illalla sitten samaa kuin aikuiset koirat eli lihaa, kasvissosetta ja toisinaan myös kaurapuuroa. Lihaa on maisteltu erilaista: poroa, kanaa, nautaa ja naudanmahaa, sikaa ja lisäksi lohta. Kaikkea on syöty innolla. Muutaman kerran ovat saaneet pentuaitaukseen Eukanuban pentunappulaa etsittäväksi, mutta se on ennemmin huvitusta kuin varsinaista ruokailua.
Porukka hiljenee pureskelemaan

Ethän ota mun herkkua!

Pennut alkavat olla varsinainen hunnilauma pentulaatikkoon mennessä: ne juoksevat kaikin täyttä laukkaa syliin. Samalla otan niitä yksitellen hieman käsiteltäväksi ja pedille seisomaan. Poikien kiveksetkin ovat laskeutuneet varsin hyvin, vaikka Lemmingin toinen on vielä hieman matkalla, mutta jo aikas lähellä. On ollut ihana saada nauttia koko perheen kesken kotona pennuista joululomalla. Viimeiset kaksi viikkoa ovatkin sitten hyvin hektiset, mutta pari viikkoa sitä seisoo vaikka päällään, vai mitenkäs se sanonta nyt menikään?
Sebastianin kullanmurut


Lara - saiko kättä purra?!


Lilla-Zelda söpönä



Ei kommentteja: