maanantaina, tammikuuta 02, 2017

Uuden vuoden tavoitteita

Viime vuosi oli omien koirien osalta varsin onnistunut ja suurin osa tavoitteista täyttyikin:
Raisa kisasi rally-tokossa ja saimme napsittua kaikki koulutustunnukset lajista. Essistä tuli C.I.B (kansainvälinen muotovalio, kunhan vahvistus saapuu FCI:stä) ja Viron muotovalio (kopio diplomista tarttis vaan lähettääö Kennelliittoon) sekä saimme rally-tokosta RTK1-koulutustunnuksen alokasluokasta. Pentueitakin syntyi peräti kaksin kappalein.

Uudelle vuodelle on seuraavanlaisia tavoitteita, jos vaan saadaan pysyä kunnossa:

Raisan kanssa tavoitteena olisi rally-tokovalion arvo (95/100 pistettä on vaan aikamoisen hankala saavutus emännän sahanpuruaivoilla) ja lisäksi katsotaan, josko sittenkin uskallettaisiin vielä kisata tokossa erikoisvoittajassa. Nose workia tai mejää olisi kiva aloitella kesällä, kun kuuma sää (jos sellaisia on luvassa) ei yleensä sovi muuhun treenaamisen vanhemman koiruuden kanssa.

Essin kanssa C.I.E olisi näyttelyissä tavoitteena eli sitä varten tarvittaisiin vielä yksi ulkomainen CACIB muualta kuin Suomesta tai Virosta. Rally-tokon avoin luokka voisi olla ihan hyvä tavoite samoin kuin tokon alokasluokan koulari. Mejä tai nose work kiinnostaisi kesällä Essinkin kanssa.

Lisäksi kasvattien osalta järjestetään eka kertaa päivän treenien sijaan neljän päivää kestävä Jangas-leiri heinäkuussa 6-9.7 Hauhovissa. Jaana työstää kotisivuja, joilta löytyy sitten lisätietoja. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan erilaisiin treeneihin tai ainakin sunnuntain seniorisensseille ja pentutreffeille. Keväälle ja kesälle olisi tarkoitus järjestää myös tavallisia yhteistreenejä aiempaan tapaan.

Tälle vuodelle olisi toiveissa 12. pentue eli vuorossa olisi M-kirjaimella alkava katras. Saattaa olla, että pentue syntyisi jo alkuvuodesta. Katsellaan miten suunnitelmat etenevät. Ihan ensimmäisen tavoite on löytää kaikille L-pentueen jäsenille kivat, aktiiviset ja rakastavat kodit. Hyvältä alkaa jo onneksi näyttää sen suhteen :)

Pentujen uuden vuoden lupaus lienee seuraavanlainen:
- Lupaan opetella heräämään aamulla entistä aiemmin, jotta nukkuminen kahdeksaan ei olisi enää kauaa mahdollista...
- Lupaan maistella kanan kauloja ja leluja ja kaverin korvaa ja kaikkea muuta eteen tulevaa.
- Lupaan kasvaa ja riiviöityä koko ajan enemmän.

Tässä kuvia tämän päivän ulkoilusta:
Lara innostui saappaasta

Larry on utelias poika

Larry poseeraa

Larry löysi tiensä Stigan alle ja tutki siellä paikkoja tyytyväisenä.

"No, kyllä mä täältä pois osaan halutessani!"

Hunnilauma pihalla

Legend jahtaa Salamaa...
ja saa siskon kiinni.
Lara (luulisin) ja Lemming

Legend ja Link

Link

Link tässäkin hajujen maailmassa

Salama tutkimusmatkalla

Sissi halaa Larrya

Legend pissillä

lilla-Zelda

Zelda ja lilla-Zelda

Ei kommentteja: