lauantaina, tammikuuta 21, 2017

Iloisia hetkiä elämän varrelle pikkuiset!

Nyt meillä on enää pikku-Lara eli  Jangas Lara Croft täällä kotosalla ja neitikin lähtee taas illalla uuteen kotiinsa Erkun ja Arin hoiviin. Tyttö jää sijoitukseen ja toivottavasti pääsee tekemään paljon nenätöitä nose work-tyttönä Erkun opissaja hoivissa. Vauhtia mimmissä piisaa ja ahnekin on ainakin tällä hetkellä. Ensimmäinen yö uudessa kodissa oli sujunut hienosti ja täällä meilläkin neiti on paitsi paininut veljien ja äidin kanssa, myös harjoitellut tunnin verran yksinoloa pentuaitauksessa (ensin aitaukseen laitettaessa täytyi protestoida kovaäänisesti, mutta sen jälkeen on vaan nukuttu) ja päässyt hieman treenaamaan katsekontaktia ja perusasentoon tulemista.
Jangas Lara Croft eli "Lara"

Aii!! Se syö mun sormet!
Tänään aamusella lähti Jangas Link To The Past eli "Nemo" uuteen kotiinsa Hämeenlinnaan Idan ja Timon matkaan. Toivottavasti Nemo pääsee mukavaksi harrastuskoiran aluksi ja oppimaan tavoille :)

Jangas Link To The Past

eli Nemo

 Puolen päivän jälkeen lähti viimeinenkin pojista eli Jangas Legend of Chima uuteen kotiinsa Nannen ja Heikin luo Helsinkiin. Lempinimeä ei ole vielä päätetty, mutta eiköhän se hiljalleen muokkaannu, kun tutustuvat pentuun. Pentukurssillekin on jo ilmoittauduttu!
Jangas Legend of Chima

eli "Aimo"

Tuli jotenkin hassu Déja vu, kun katsoin Legendiä kuvassa. Mieleeni tuli nyt jo edesmennyt Tarmo (pentujen edesmennyt isoisoeno Jangas Da Vinci Code), joka on kuvattu yli 10 vuotta sitten.

Tarmo hieman alle 7-viikkoisena

Erkku oli löytänyt Show Hau centeriltä edullisia pikku-valjaita kahta kokoa (35 cm ja 45 cm), joten niitä saa lainata ja palauttaa sitten pentuajan jälkeen, niin voin kierrättää ne seuraavalle pentueelle. Koitin valjaita jo useammallekin pennulle, jotka eivät juuri niitä edes huomanneet. Pojista useampi sai niitä jo mukaansakin. Kuvissa pikku-Legend (varsinainen linssilude) poseeraa valjaat päällä:



Toivotamme onnea ja iloa elämän pituiselle matkalla koko seitsemän riiviön laumalla! Toivottavasti nähdään mahdollisimman monta pennuista  30.1 täällä luonamme :)

Ei kommentteja: