tiistaina, tammikuuta 03, 2017

Wilma in memorian

Samalla kun toiset kasvatit saavat elää 13-vuotiaaksi, joutui Wilman (Jangas Ees-Taas) perhe hyvästelmään rakkaan koiransa sateenkaarisillalle alle 8-vuotiaana.
pikku-Wilma kahdeksan viikon iässä

  Wilma on Raisan tytär, joka jäi sijoitukseen Tampereelle. Neiti oli lupaava pentuluokissa ja innostui agilitystä, jossa se pääsi kisaamaan siskoni kanssa yltäen aina medi-3 luokkaan saakka.

Vielä viime kesänä Wilma osallistui agirotuun innoissaan
Wilma synnytti vuonna 2011 luonamme G-pentueen ihastuttavat kuusi pentua. Keväällä 2016 Wilma tuli mummuksi K-pentueen synnyttyä.

Wilma hoiti hellästi pentujaan
 Wilma on ollut oman perheensä silmäterä, joka on rakastanut kesiä perheen kesämökillä, agilityssä juoksemista, pitkiä lenkkejä isännään kanssa ja sitä on aina pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Ilokseni olen Wilmaa nähnyt säännöllisesti sen lisäksi, että tyttö vietti meillä aikanaan pari kuukautta pentuja hoitaessaan.

  Joulun alla tyttönen alkoi kipuilla ja syyksi löytyi sekä kasvaimet jossain maksan seudulla että paha spondyloosi yhdessä nikamavälissä, joka vaikutti myös välilevyyn. Wilma oli lopulta päästettävä kivuistaan viimeiselle matkalla.
8.3.2009-3.1.2017

Kiitos Wilman hyvästä hoidosta ja kovasti jaksamista surun keskelle Wilman omalle perheelle.

Mummukoira elää edelleen pennuissaan ja pennunpennuissaan.

Ei kommentteja: