keskiviikkona, joulukuuta 07, 2022

Onnea kaksivuotiaille Riiviöille!

 Meitin pikku-Riiviöt täyttävät jo kaksi vuotta ja ovat ehkä hieman rauhoittuneet, mutta kyllä ne silti ihan aitoja Riiviöitä on :) Onnea persoonallisille täysi-ikäisille Dimppa, Elmonaattori, Salama-Samppa, Rivo-Riitta, Molly, Nala ja Windy! 

 Nämä tyypit ovat harvinaisen ehtiväisiä omistajineen: 

Windy eli Jangas Rämäpää Penny on saanut vuoden aikana Avo1- ja Voi1-tulokset Mejästä, suorittanut MH-luonnekuvauksen ja taipumuskokeen ja palkittu ERIllä näyttelyssä. Tämän lisäksi heillä on nollatuloksia agilityn supermöllikisoista. Lisäksi lonkkakuvissa A-lonkat, K0, LTV0, VA0 ja silmät ok (distiachis).

Molly eli Jangas Rapunzel on suorittanut MH-luonnekuvauksen ja taipumuskokeen ja palkittu ERIllä näyttelyissä sekä hienoilla tuloksissa epiksissä niin agissä kuin rallyssakin. Lisäksi lonkkakuvissa A-lonkat, K0, LTV1, VA0 ja silmät ok.

Nala eli Jangas Raya and the Dragon suoritti siskojen tavoin MH-luonnekuvauksen, taipumuskokeen, palkittiin EH:llä näyttelyissä ja harrastaa myös agilityä. Lisäksi lonkkakuvissa A-lonkat, K0, LTV0, VA0 ja silmät ok.

Riitta eli Jangas Rivo-Riitta kävi myös luustokuvissa: A-lonkat, K0, LTV0, VA0 ja silmät ok (distiachis). 

Dinjo eli Jangas Rapa-Ripa suoritti MH-luonnekuvauksen ja taipumuskokeen. Lisäksi lonkkakuvissa A-lonkat, K0, LTV0, VA0 ja silmät ok. Dinjo on pärjännyt myös agiepiksissä ja harrastaa flyballin Samppa-veljen kanssa.

Samppa eli Jangas Risto Reipas suoritti MH-luonnekuvauksen ja taipumuskokeen ja palkittiin EH:lla näyttelyissä. Lisäksi lonkkakuvissa A-lonkat, K0, LTV0, VA0 ja silmät ok (distiachis).

Elmo eli Jangas Roadrunner kävi myös luustokuvissa: Lisäksi lonkkakuvissa A-lonkat, K0, LTV0, VA0 ja silmät ok (distiachis). 

Onpahan siis aikamoinen porukka :) 

Nala

Windy

Molly

Nala

Riitta

Samppa

Dinjo

Elmo

Ei kommentteja: