perjantaina, lokakuuta 23, 2009

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa..

Uskokaa tai älkää, mutta eilisilta oli tosi mukava, vaikka olohuoneessa juoksi kuusi seitsenkuista walesilaista ja ne trimmattiin yksi kerrallaan. Kiitos Niinalle saksikäsi-Edvardina toimimiseta :D Dante, Lotte, Ella, Essi, Pipsa ja Tara olivat varsin hienosti, vaikka Taran trimmauksen viimeistely jääkin sunnuntaille.

Ilta kului mukavasti jutellessa, syödessä (kiitos Tiinalle suussa sulavista mustikkamuffinseista!) ja Janita Leinosen "pennusta mestariksi"-agility-DVD:tä katsoessa. Muu porukka tuntuu olevan käytökseltään ja ulkonäöltään kohtuullisen tasaista, mutta pikku-Tara erottuu selvästi porukasta. Vaikka Tara on omalla tavallaan ihan yhtä suloinen kuin muutkin.

Teemu sai otettua yhteispotretin porukasta (ei ollutkaan ihan helppoa, kun vauhtia olisi riittänyt vielä illallakin enemmän kuin tarpeeksi), joten toivottavasti saan sen jossain vaiheessa tännekin. Essistä satiin hieno seisotuskuvakin ja ensi viikolla koitan saada koko porukasta 7 kuukauden iässä otetut seisotuskuvat niiden omalle sivulle.

Näyttää siltä, että Pipsalla olikin ns. split heat, eli se aloitti juoksun ja tiputteli hieman verta muutaman päivän, mutta juoksu loppui kesken. Eiköhän varsinainen juoksu ala lähikuukausina. Loten juoksun Sanna veikkaisi alkavan aika pian. Saas nähdä onko näillä yhtä suuret erot ekan juoksun alkamisajankohdassa (7-14 kk iässä) kuin edellisessä pentueessa?

Tänään lähdetäänkin koiraporukan kanssa Tamperetta kohti ja sieltä huomenna Seinäjoen näyttelyyn. Ensi viikko näyttääkin jo aika kiireiseltä, vaikka töissä on vähän kevyempää... Mihin kaikki vapaa-aika tuntuu katoavan?!

Nähdään sunnuntaina Lahdessa pentunäyttelyssä! Ja lisäilen uusia kuvia naperoista ensi viikolla.

Ei kommentteja: