sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Tarmo taitava agilitykoira

Tarmo osallistui tänään Sintun kanssa elämänsä toiseen agilitykisaan, joka meni ihan putkeen: Tarmo on nopea, seurasi ohjausta tarkasti, teki hyvät kontaktit ja meni putkeen, tosin väärän pään putkiansaan, jonne emäntä kuulemma pojan vahingossa ohjasi. Tosi hienoa osaamista ja sprinkkumestararuuksien voi nyt lähteä hyvällä mielellä erittäin onnistuneen kisan jälkeen :) Onnittelut hyvästä radasta ja nähdään taas pian! Tarkemmat kuulumiset ja ratapiirustukset löytyy varmaan iltasella Tarmon omasta blogista :)

Eilen tosissaan tavattiin sateisessa säässä Ticoa ja Remua ja käytiin vähän reenaamassakin. Kyllä nuo sisarukset ovat hyvin samanoloisia. Tico on tosin kasvattanut varsinaisen lampaanvillan keväisen kohdunpoistoleikkauksen jälkeen. Tosin Raisa Raasu ei päässyt juoksun takia kentälle, mutta yhteiskuvaan sisarusten kanssa kummiskin. Pääsin vielä seuraamaan Remun edesottamuksia Niinallakin illalla, kun kokoonnuttiin leirikokoukseen.

Ensi viikon torstaina koitetaan kokoontua Raisan vauvojen kanssa trimmi-iltaan meille. Niina lupautui ylimmäiseksi saksimestariksi. Samalla voitaisiin katsoa tuo Janita Leinosen DVD pentujen agilitykoulutuksesta :)

Ei kommentteja: